#23 Emre Akbaba

feguli de atıyor 3 sene daha uzatalım senin mantığında
Sen ciddimisin 1 sene top oynamayan adamdan katki aliyorsun ve cikip elestiriyorsun? Sirf futbolculari elestirmek icin mi takim tutyorsunuz siz ben anlamiyorum ya adam 1 sene topa dokunmadi ciktigi maclarin hepsinde golllere etki etti ne yapmasini bekliyorsunuz

Sen ciddimisin 1 sene top oynamayan adamdan katki aliyorsun ve cikip elestiriyorsun? Sirf futbolculari elestirmek icin mi takim tutyorsunuz siz ben anlamiyorum ya adam 1 sene topa dokunmadi ciktigi maclarin hepsinde golllere etki etti ne yapmasini bekliyorsunuz
sakin ol yav sakatlanması kendi hatasıydı, keskin sirke küpüne zarar, çok hırslı olmak da zararlı o da acısını çekti.
iyi döndü denilebilir ama gol atıp 70 dakika oyunda görünmemesi hoşuma gitmiyor.

Ölü hali ilk 11 oynar. Gol atmasa asist yapıyor o olmasa penaltı alıyor. Müthişsin cimbomun çocuğu

Penaltıyı aldığı pozisyondaki koşusu da top saklaması kadar iyiydi. Baya faul aldı rakip sahada birisi tam ceza alanı önünden olmak üzere. Onyekuru'ya bıraktığı pası da ekleyelim.

Epey bir ikili mücadeleye girdi.Fizik olarak beklenenden iyi.Herseye rağmen Kadıköy'de Feghouli+Emre fizik olarak yeterli olmayabilir.Gerci fizik mi,yetenek mi daha iyi olur bilemiyorum.

Şöyle Emre gibi düzgün pas atan adamlar bulsak ya.

nerede tahta ayak var alıp geliyoruz. Yanındaki adama pas atamıyorlar.

90 dakikalik oyuncu degil. 70 civarindan sonra kenara almak lazim yoksa orta daha pert oluyor.

Geri
Üst Alt