İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
feguli de atıyor 3 sene daha uzatalım senin mantığındaIyikide atmis gollerini sizin gibileri konusturmuyor Helal olsun Aslana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
feguli de atıyor 3 sene daha uzatalım senin mantığındaIyikide atmis gollerini sizin gibileri konusturmuyor Helal olsun Aslana
Tiner etkisi yaptigin yorumlar demek
Sen ciddimisin 1 sene top oynamayan adamdan katki aliyorsun ve cikip elestiriyorsun? Sirf futbolculari elestirmek icin mi takim tutyorsunuz siz ben anlamiyorum ya adam 1 sene topa dokunmadi ciktigi maclarin hepsinde golllere etki etti ne yapmasini bekliyorsunuzfeguli de atıyor 3 sene daha uzatalım senin mantığında
sakin ol yav sakatlanması kendi hatasıydı, keskin sirke küpüne zarar, çok hırslı olmak da zararlı o da acısını çekti.Sen ciddimisin 1 sene top oynamayan adamdan katki aliyorsun ve cikip elestiriyorsun? Sirf futbolculari elestirmek icin mi takim tutyorsunuz siz ben anlamiyorum ya adam 1 sene topa dokunmadi ciktigi maclarin hepsinde golllere etki etti ne yapmasini bekliyorsunuz
90 dakikalik oyuncu degil. 70 civarindan sonra kenara almak lazim yoksa orta daha pert oluyor.