Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.345
- 3.678
- 1.778
Hiç beğenmedim bu kadar da kibar olunmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burak tan faydalı olur he? vay arkadaş CL de takımı taşır diyorsun yani ya da gol kralı olur şampiyonlukta önemli katkı sağlar.. çok hafife alıyoruz bazı şeyleri..
umut g selçuktan daha iyi oluyor, emre bile hatta.. a takım ile 2. maça çıkan adam üstünde durulursa burak tan faydalı olur diyoruz falan. garip şeyler bunlar.
çocuktan bende ümitliyim. harikulade fiziği var, ama henüz burak tan faydalı olur demek için çok erken. kendini ispat etsin önce
Yav bugünkü oynayan adamların çoğu çaylak zaten, niye bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum. Koray, Oğuzhan, Berk, Lucas hepsine giydirmişler maşallah. Bu adamlar daha 20 yaşında bile değil, beraber oynadıklarında ne bekliyordunuz acaba bu arkadaşlardan? Hemde bir Süper Lig takımına karşı.
Etrafında Drogba'lı, Sneijder'li, Melo'lu, Semih'li bir kadroyla izlediniz mi hiç bu elemanları? Bugün yenilseler bile normal sonuç olurdu bu. Buna rağmen pozisyon bile vermeden maçı bitirmişler özetlerden gördüğüm kadarıyla. Eleştiriyi yaparken de biraz şartları göz önünde bulundurmak lazım.
Tamam haklısın da Salih bile o haliyle daha istekli, daha yararlıydı. Defansa yardım etmesi dışında hiçbir faydası olmadı Berk'in. Diğer saydığın isimlere ne bahane ürettiler bilmiyorum çünkü onlar biz de varız dediler maç boyunca, inkar eden çarpılır. Ama Salih ve Berk'te hiç ışık göremedim maalesef. Hatta Salih en azından kendine verilen görevi yaptı, yoklukta ön-libero oynar.
Keşke ben yanılırım ama şimdiye kadar beni şaşırtan tek oyuncu Ceyhun oldu. Ondan da hâlâ şüphelerim var, kendini kanıtladığını düşünmüyorum..
Lukaku 16 yaşında Belçika liginde gol kralı oluyor bizimki 19 yaşında daha topa vuramıyor.
Yav bugünkü oynayan adamların çoğu çaylak zaten, niye bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum. Koray, Oğuzhan, Berk, Lucas hepsine giydirmişler maşallah. Bu adamlar daha 20 yaşında bile değil, beraber oynadıklarında ne bekliyordunuz acaba bu arkadaşlardan? Hemde bir Süper Lig takımına karşı.
Etrafında Drogba'lı, Sneijder'li, Melo'lu, Semih'li bir kadroyla izlediniz mi hiç bu elemanları? Bugün yenilseler bile normal sonuç olurdu bu. Buna rağmen pozisyon bile vermeden maçı bitirmişler özetlerden gördüğüm kadarıyla. Eleştiriyi yaparken de biraz şartları göz önünde bulundurmak lazım.