#25 Berk İsmail Ünsal

Topa vuramayan forvet olmaz. Bunun gençlikle yaşlılıkla alakası yok.

Abi siz iyimisiniz ya? Çocuğa kaç orta geldide kaçırdı kaç adam verkaça girdi..Ben beğendim Berki Umuttan daha değerli gözümde

enteresan yani cikip gotunu basini yaracagina adele gevsetme kosusu yapti mac boyu .HAYRET BISEYSIN UNSAL

Yav bugünkü oynayan adamların çoğu çaylak zaten, niye bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum. Koray, Oğuzhan, Berk, Lucas hepsine giydirmişler maşallah. Bu adamlar daha 20 yaşında bile değil, beraber oynadıklarında ne bekliyordunuz acaba bu arkadaşlardan? Hemde bir Süper Lig takımına karşı.

Etrafında Drogba'lı, Sneijder'li, Melo'lu, Semih'li bir kadroyla izlediniz mi hiç bu elemanları? Bugün yenilseler bile normal sonuç olurdu bu. Buna rağmen pozisyon bile vermeden maçı bitirmişler özetlerden gördüğüm kadarıyla. Eleştiriyi yaparken de biraz şartları göz önünde bulundurmak lazım.

Oyuncular hakkında kolay kolay yıpratıcı, yıkıcı elestiriler yapmam, yapmayı da sevmem.

Ancak Berk'in istenilen düzeye gelmesi icin cok ama cok fazla calısması ve güclenmesi lazım. Neredeyse her yönden eksikleri var.

Ama olmasını, as takımda yer edinmesini cok isterim tabi ki.

Kuran-i kerim carpsin Berk Ismail Unsal'dan futbolcu olmaz. Konu kilit.

Cem Sultan, Serdar Eyilik, İrfan Başaran, Özgürcan, Anıl Dilaver vb. örnekleri gibi Anadolu kulüplerinde dolaşır durur...

burak tan faydalı olur he? vay arkadaş CL de takımı taşır diyorsun yani ya da gol kralı olur şampiyonlukta önemli katkı sağlar.. çok hafife alıyoruz bazı şeyleri..

umut g selçuktan daha iyi oluyor, emre bile hatta.. a takım ile 2. maça çıkan adam üstünde durulursa burak tan faydalı olur diyoruz falan. garip şeyler bunlar.

çocuktan bende ümitliyim. harikulade fiziği var, ama henüz burak tan faydalı olur demek için çok erken. kendini ispat etsin önce

Hemen faydali olur demedim.Cl maclarinda zaten oynuyacak kaliteyi birak lig maclarinda da ilk 11 oynuyamaz simdilik Yalniz ,Semih Kaya gibi üzerinde durulursa sürekli forma sansi bulursa yemin ediyorum Burak'dan daha faydali olur.

Gol atar gol kacirir o detaylara girmiyorum daha faydali olur diyorum.

Burak bu sene cl olsun lig olsun 10larca gol kacirdi.Takim Oyununa da faydasi cok düsük .Umarim Sene sonu Burakla yollar ayrilir.

Hiç bir esprisini göremedik.Ne diyelim,inşallah bundan sonra daha iyi olur.

Yav bugünkü oynayan adamların çoğu çaylak zaten, niye bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum. Koray, Oğuzhan, Berk, Lucas hepsine giydirmişler maşallah. Bu adamlar daha 20 yaşında bile değil, beraber oynadıklarında ne bekliyordunuz acaba bu arkadaşlardan? Hemde bir Süper Lig takımına karşı.

Etrafında Drogba'lı, Sneijder'li, Melo'lu, Semih'li bir kadroyla izlediniz mi hiç bu elemanları? Bugün yenilseler bile normal sonuç olurdu bu. Buna rağmen pozisyon bile vermeden maçı bitirmişler özetlerden gördüğüm kadarıyla. Eleştiriyi yaparken de biraz şartları göz önünde bulundurmak lazım.

Tamam haklısın da Salih bile o haliyle daha istekli, daha yararlıydı. Defansa yardım etmesi dışında hiçbir faydası olmadı Berk'in. Diğer saydığın isimlere ne bahane ürettiler bilmiyorum çünkü onlar biz de varız dediler maç boyunca, inkar eden çarpılır. Ama Salih ve Berk'te hiç ışık göremedim maalesef. Hatta Salih en azından kendine verilen görevi yaptı, yoklukta ön-libero oynar.

Keşke ben yanılırım ama şimdiye kadar beni şaşırtan tek oyuncu Ceyhun oldu. Ondan da hâlâ şüphelerim var, kendini kanıtladığını düşünmüyorum..

Tamam haklısın da Salih bile o haliyle daha istekli, daha yararlıydı. Defansa yardım etmesi dışında hiçbir faydası olmadı Berk'in. Diğer saydığın isimlere ne bahane ürettiler bilmiyorum çünkü onlar biz de varız dediler maç boyunca, inkar eden çarpılır. Ama Salih ve Berk'te hiç ışık göremedim maalesef. Hatta Salih en azından kendine verilen görevi yaptı, yoklukta ön-libero oynar.

Keşke ben yanılırım ama şimdiye kadar beni şaşırtan tek oyuncu Ceyhun oldu. Ondan da hâlâ şüphelerim var, kendini kanıtladığını düşünmüyorum..

Ben Berk özelinde değil genel olarak konuştum. Genç oyuncuların hepsine sallanmış neredeyse. Sonuçta bu oyuncular kısa vadeli yatırımlar değil, uzun dönemde gelişip takımın iskeletinde yer bulabilsinler diye alınan isimler. 2 hafta da müthiş işler yapacak düzeye gelmelerine imkan yok. Hayatlarında ilk kez beraber oynuyorlardır herhalde. Berk dediğimiz oyuncu da 3 yıldır A2 takımın dışına çıkamadı, ilk kez bir hoca şans tanıyor. Biraz üzerine düşmek lazım diye düşünüyorum. Zaten bu oyuncuların bazıları kiralık gönderilecektir büyük ihtimalle.

Lukaku 16 yaşında Belçika liginde gol kralı oluyor bizimki 19 yaşında daha topa vuramıyor.

Lukaku A takimla oynad. Berk A takimla oynamadi. Biz dun tamami yedeklerden olusan ve ilk defa beraber oynayan oyuncularla oynadik.

Arada DAGLAR KADAR fark var. Biz dun hucumda hemen hic etkili olamadikl. Berk Ismail'i birde A takimla gormek lazim. Ustelik oyle 1 maclik degil.

Genc oyunculara sabredeceksin. Zaman vereceksin. Oyle 1,2,3 diye patlama yapmazlar. Eminim Tokatspor macinda "Waaauw Ontivero" demissindir. Ayni Ontivero dun etkili olamadi. Berk'ten cokta farki yoktu.

Yok arkadas. Bu zihniyetle zor genc oyuncu yetisir. Hemen 1 macla asip keserler.

Kendinizi yormayin. Bu futbol dehalari (!) bunu anlamaz. 1 macla asip keserler. 1 macla notlarini verirler. Sonrada "bu ulkede niye genc oyuncu yetismiyor" diye aglarlar.

ne abartiyorsunuz ya adam bir kaç maç A takimla oynasin sonra bakalim.

Geri
Üst Alt