Emre Turunç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 7.179
- 2.404
- 1.748
Savunma performansı disiplini çok iyi ama hücumda çok basit hatalar yapıyor. Hücumda Daha çok katkı vermesi lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl mevkisi sol açık zaten, ama atletizmi ve çalışkanlığı sayesinde sağda da iyi iş gördü bu sezon.Ben bu adamın sağ kanat olmadıgını düşünüyorum ters ayak gibi kalıyor keremin pozisyonunda olmalı ama kerem giderse alınmalı ama kerem kalacaksa olmaz malesef.
7 milyon rashica 10 milyon icardi. Takimda orta saha yok torreira haricinda en az 3 transfer lazım orta sahaya nasil olacak cok fazla para lazım.Ortalama bir hücum performansı hayvani bir defansif yardımı var, ben Boeyin bu adam sayesinde maç boyu çok diri kalabildiğini düşünüyorum. Biz taraftar olarak daha iyisini istiyoruz da takıma sorsak muhtemelen hepsi ilk 11 oynasın der orta sahanında yükünü azaltıyor, 7 milyon euroya alınabilir bir oyuncu olarak düşünüyorum.
Boey Nelsson Zaniolo satılır diye düşünüyorum ben 40 civarı bir bütçe oluştururuz tahminen7 milyon rashica 10 milyon icardi. Takimda orta saha yok torreira haricinda en az 3 transfer lazım orta sahaya nasil olacak cok fazla para lazım.