#26 Milot Rashica

Savunma performansı disiplini çok iyi ama hücumda çok basit hatalar yapıyor. Hücumda Daha çok katkı vermesi lazım.

Ben bu adamın sağ kanat olmadıgını düşünüyorum ters ayak gibi kalıyor keremin pozisyonunda olmalı ama kerem giderse alınmalı ama kerem kalacaksa olmaz malesef.

Ben bu adamın sağ kanat olmadıgını düşünüyorum ters ayak gibi kalıyor keremin pozisyonunda olmalı ama kerem giderse alınmalı ama kerem kalacaksa olmaz malesef.
Asıl mevkisi sol açık zaten, ama atletizmi ve çalışkanlığı sayesinde sağda da iyi iş gördü bu sezon.

seneye boey satılır ve yerine mariano tarzı hücum ağırlıklı bek alınırsa kalabilir, boey kalırsa bence hücumda daha fark yaratan birine ihtiyacımız var eyt'siz feghouli gibi.

Tessekkür edip vedalasalim, daha iyisini almamiz lazim ha maliyeti cok makul olur kalabilir

Ortalama bir hücum performansı hayvani bir defansif yardımı var, ben Boeyin bu adam sayesinde maç boyu çok diri kalabildiğini düşünüyorum. Biz taraftar olarak daha iyisini istiyoruz da takıma sorsak muhtemelen hepsi ilk 11 oynasın der orta sahanında yükünü azaltıyor, 7 milyon euroya alınabilir bir oyuncu olarak düşünüyorum.

Ortalama bir hücum performansı hayvani bir defansif yardımı var, ben Boeyin bu adam sayesinde maç boyu çok diri kalabildiğini düşünüyorum. Biz taraftar olarak daha iyisini istiyoruz da takıma sorsak muhtemelen hepsi ilk 11 oynasın der orta sahanında yükünü azaltıyor, 7 milyon euroya alınabilir bir oyuncu olarak düşünüyorum.
7 milyon rashica 10 milyon icardi. Takimda orta saha yok torreira haricinda en az 3 transfer lazım orta sahaya nasil olacak cok fazla para lazım.

Biraz daha etkili olabilirdi bu maçta ama kötü oynadı dediğimiz maçta bile kötü mücadele etmiyor bu önemli bir meziyet. Benzer durumu Mertens ve Oliveira'da da görüyoruz bence. Son dönemde etkili oyuncularımız Torreira,Kerem ve Icardi ama bir bütün halinde takım olarak çok iyi mücadele ediyoruz.

Gayet guzel katki vermekte ozellikle genel takim savunmasi ve orta-saha kurgusunda. Onde cok yaratici degil bunu biliyoruz, ancak belirli bir standardi var ve bu mac yine bunu gosterdi. Pozisyonlarimizin cogunda katkisi oluyor.

Hocanın planladığı formasyona göre karar verilmeli...

Sanmam ama 4-4-2 olacaksa kesin kalsın; adam ideal mevkisini burada buldu adeta...

4-2-3-1 olacaksa olumsuz/nötr arasındayım, daha iyisi bulunamıyorsa ok...

Benim tercihim olan 4-3-3 için hiç uygun değil. Oyun liderliğini üstlenebilecek kalitede, üretken biri için paraya kıyılması gerekir o formasyonda...

Üçlü defansı bir süreliğine rafa kaldırdığımız için konu dışı bırakıyorum...

Mevcut durumda takim icin degerli kim ne derse desin. Orta sahayi bosaltarak oynuyoruz, oliveira geriye gelmekte gec kaliyor cogu zaman. Bu adam orta sahadaki boslugu bile kapatiyor ve torreiraya yardimci oluyor. Boeye olan yardimina deginmiyorum bile. Takima net bir sekilde direnc katiyor.

Hücumda daha üretken ve etkili olmasi lazim ona katiliyorum. Sol kanatta bence daha iyi oynar. Fuleli bir oyuncu olmadigi icin sagda cizgiyi kullanamiyor. Solda oynasa iceri kateder ve daha etkili olur. Daha fazla sut cekme imkani da bulur solda. Su ana kadar pek göremesekte bu adam iyi bir sutör.

5 yıla yayılmış ödeme planıyla €3m bonservis
Önümüzdeki 5 sezon her ilk ikiye girdiğimiz sezon için €300k bonus (azami €1.5m)
€1m garanti yıllık ücret (bonuslarla €1.5m)

Bu şartlara bile istemem çünkü bizim seviyede bir herif değil. Yerli olsa düşünülebilirdi

Kılı kırk yaracaksak gecen hafta penalti aldi, bu hafta 2 golde de icindeydi 🤔🤔🤔

Sürekli harikalar yaratmıyor ki bunu beklemek haksızlık olurdu. Ama dengeli bir kanat, istikrarlı. Defansa yardımı gayet iyi. Pasları, ortaları fena değil. Çok yaratıcı, ipe dizen bir adam değil ama topa vurmayı falan biliyor. Fizik gücü de iyi. Dün ilk golümüzde içeri bir koşuyla 4 defansı ve kaleciyi oraya çekti İcardi boş kaldı vs. Bence iyi bir adam.

Zaha gibi bir herif-Kerem-Rachica-Yunus ile 2 kanadı sürekli rotasyon ile iyi bir şekilde geçeriz.

Geri
Üst Alt