#27 Emmanuel Eboué

Cevap: Eboue Sorunsalı

Pozisyon Avrupa'da La Liga'da özellikle %100 faul. Defans oyuncusuna rakip bel, omuz, sırt veya boyun bölgesinden dokunduğu an faul verilir. Kornerler buna en büyük örnektir. Eboue faul verileceğini düşününce yere bıraktı kendini sadece, normalde o şiddetle yere düşmezdi ama pozisyon %100 faul. Ama yandaş medya sayesinde pozisyon faul değil denecek merak etmeyin, sizin istediğiniz olacak.

pozisyon faulde,fatih terimin yaptıkları artık bini aştı.

Pozisyon Avrupa'da La Liga'da özellikle %100 faul. Defans oyuncusuna rakip bel, omuz, sırt veya boyun bölgesinden dokunduğu an faul verilir. Kornerler buna en büyük örnektir. Eboue faul verileceğini düşününce yere bıraktı kendini sadece, normalde o şiddetle yere düşmezdi ama pozisyon %100 faul. Ama yandaş medya sayesinde pozisyon faul değil denecek merak etmeyin, sizin istediğiniz olacak.

Öyle bi mantık mı hocam. Faullük bi müdahale yok orda.

oyuncu da önce ahlak olacak.o topa sabri yükselirdi vuramazdı belki ama yere atmazdı kendini.işte dağlara taşlara da vursa sabrinin tırnağı olamazsın sen bu kafayla! fenerbahçe karakterli futbolcu istemiyorum ben bu takımda! yattın da ne oldu rahat pozisyonda adamlar orta sahayı geçemiyoken gol yedik.yatacak yerin yok aslında eboue

Faul degildi

Birisi dokunsun 5 dk yerde yatar oyunu soğutur.

Faul falanda değildi.

O kamera açasından net göremiyoruz. Yorum yanlış olur.

ne diyelim sana be adam vazgeç artık şu kendini yere atma saçmalığından al işte maçı sayende kaybettik..... schalke maçında kesinlikle sabri oynamalı!

Golde büyük hata yaptı yapmasa bu sezon ki en iyi oyunu diyebilirdik sağdan iyi bindirdi bide şu kırılganlığı olmasa.

zenci adamlar genelde sert olur ama bizim eboue çok hassas top bile değdi mi düşüveriyor abisi

okşanmak istiyor benim anladigim.. fatih hoca onu güzel bir okşasin mac sonrasi.. bu ne böyle abi ya her macta ayni seyi yapiyor..cogu hakemde yiyor benim anlamadigim bide bu var..ben hakem olsam eboue düstümü iki kere düsünürüm foul varmi yokmu diye

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Çok iyi oynadı ona lafımız yok ama KENDİNİ YERE ATMA MANUUUUUUUU ATMAAA

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Şov yapıp atmasaydın kendini yere nah gol olurdu o pozisyon.

zenci adamlar genelde sert olur ama bizim eboue çok hassas top bile değdi mi düşüveriyor abisi
bu adam ingilterede de böylemiydi. eğer böyleyse wengerin neden postaladığı belli oldu. hakkaten şeker gibi zenci bu eboue. dokunsan eriyor.

yaptığı şey aptallıktan başka birşey değil. Sen mücadelen bakacaksın, atmayacaksın kendini yere. hem de tip yerlerde.

Zıplarsın vuramazsın adam daha fazla yükselir çakar kafayı kimse birşey diyemez ama mal gibi yere yatıp adamın uçarak kafa vurmasını sağlarsan bu aptallıktır işte

bence Burak sorunsali

Cenabetli insanlarin yapmak istedikleri seyler gerceklesmezmis ve etrafina negatif enerji saglarlarmis ,diyorum acaba Burak maca Cünub mu cikti :(

Sen kaleci ile oyuncunun kurallarını karıştırdın heralde

Hayır kaleci olayı ayrı, değdiğin an faul. Onu karıştırma şimdi. :)

Bunda hava topu gelirken defans oyuncusunun omzuna dirseğini koymak, üstüne çıkmak, kafasına kafa atmak, belinden veya sırtından itmek, beline veya sırtına dokunup parmak ucuyla çaktırmadan itmek, bunların hepsi faul diye geçer. Ve Eboue'ye en sinsi şekilde arkadan müdahale var. Ama Eboue istese düşmeyebilirdi, bunu da söylüyorum zaten. Ama hakem ne olursa olsun, orada faul vermek zorundaydı.

Geri
Üst Alt