28 Yaşında Bundesliga'da Hoca Oldu!

sizin soylenmesini beklediklerinizi timur ,ilker gibi arkadaslarim her kongrede soyluyorlar . bizim jenerasyon .. bir sey degistigi yok pek .. sonra gelsin ekler pastalar , sonra cicekte biralar

aragones , del bosque , kalli gibiler yas mas derken ya kacip gittiler ya kovuldular , ayni siralarda ferguson , heykens avrupanin zirvesindeydi , o yuzden biz yaslisina da gencine de takacak kulp buluruz

ama diyorum bak , futbolu erken birakanlardan biri lutfen basimiza td yapilsin , senelerce destekleyelim

Kalliye laf yok o bize Derwall'in yadigarı.
Beşiktaş derbi öncesi Hakan'la Lincoln'ü kadro dışı bırakıp maçı 3:0 alması.
Barış ve Serkan denen 3. lig topçulardan en üst seviyede randıman alması.
Bıraktığı takım sırf kondisyonu var diye şampiyon olması.
Bu liste uzar gider...
Bence Kalli çok akıllı ve kurt bir hoca.

P9

25 saniyeye iyi sigdirmis

-melo nun esi
-horoz
-negatif motivasyon (ters miknatislanma gibi)

2-1 almistik o bjk macini , ama evet otoriterdi , iki gelisinde de sampiyon yapti ama bizi hamza da ,gerets de , lucescu da ,holmann da sampiyon yapti

diger iki adam da dunya uzerinde kabul gormus adamlardi , aragones ve del bosque

sanki adamlarin dunya sampiyonluklarina enerjileri yetmis de bizim lige yetmiyor gibi hava estirilmisti .

50 kere soyledik , su forumdaki sohbetlere aktif katilanlarin hepsi 18 inden bu yana her sene basvurularini yapsa ,israrci olsa en az 10-15 uye olurdu forumda simdi

seni kallide şampiyon yaptı ama rakiplere vura vura,koya koya şampiyon yaptı

hamzada yaptı ama ite kaka,camianın büyüklüğüyle

adam hala farkedememiş

pardon adam dedim

Son düzenleme:
22 yıl bundesliga2 de top oynamamış hocaya hoca demem ben

-Tapatalk-

Burada gol yemeyip İngiltere’de golü bulup geçerim diye düşünüyor heralde. Neden Sörloth’u veya Poulsen’i oynatmıyor anlamadım gerçi. Poulsen’i de hiç sevmem de.
çok açık veriyorlar geride. Prandellili arsenal deplasmanımız aklıma geldi :D
3.bölgede salak saçma işler peşindeler. Stoper tandemi bu kadar vasatken hala kanatlardan oynamaya calısıyorlar. Bu maç özelinde konuşmuyorum ligdeki maçlarına da baktım bu sezon 3-4kez. Orda da aynı topu oynuyorlar

Geri
Üst Alt