Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
sizin soylenmesini beklediklerinizi timur ,ilker gibi arkadaslarim her kongrede soyluyorlar . bizim jenerasyon .. bir sey degistigi yok pek .. sonra gelsin ekler pastalar , sonra cicekte biralar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Sinan Bilgin
kendisini kursude gormek isteriz hakkaten de
hatta cikip ben, 20 bin uyelik GSCyi temsilen buradayim demeli. keske sesimizi duyursa ama cikarsa da bazi degisik uyeler gibi podolskiye falan sallama ihtimali de az degil hani :chuncky:
aragones , del bosque , kalli gibiler yas mas derken ya kacip gittiler ya kovuldular , ayni siralarda ferguson , heykens avrupanin zirvesindeydi , o yuzden biz yaslisina da gencine de takacak kulp buluruz
ama diyorum bak , futbolu erken birakanlardan biri lutfen basimiza td yapilsin , senelerce destekleyelim
sonra gelsin ekler pastalar , sonra cicekte biralar
25 saniyeye iyi sigdirmis
-melo nun esi
-horoz
-negatif motivasyon (ters miknatislanma gibi)
Arzuladigim 1 ortam diyebilirim
Yuh 1 0 öndelerdi devam bakmadim kayipmi ettiler hahaBu hafta sonu bitti o seri aga, adamlar Leipzig'e karsi kaybetti.
koskoca klup coluk cocuga emanet edilir mi , bu isler olgunluk ,tecrube gerektirir
Bok gibi oynatiyor
Abi iyice işi billura vurdun sen. Bakıyorsun burada ne denirse tersini diyorsun. Kongre üyeliğinin sahte ve hatta bu hesabının bile sahte olduğunu düşünmeye başladım açıkçası son zamanlarda.
çok açık veriyorlar geride. Prandellili arsenal deplasmanımız aklıma geldiBurada gol yemeyip İngiltere’de golü bulup geçerim diye düşünüyor heralde. Neden Sörloth’u veya Poulsen’i oynatmıyor anlamadım gerçi. Poulsen’i de hiç sevmem de.