- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.326
- 5.998
Tıraş
başka bişey de yazmağa gerek yok tek kelimeyle adamı tarif edebiliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyuncuları sahada silüet olarak görsekTıraş
Tıraş
oyuncuları sahada silüet olarak görsek
adekugbenin bonservisini niye aldık derdim
hayri sen maçtaydın değil mi
canlı nasıl
Bir bek hem ileriyi hem geriyi tutacak diye bir şey yok. Eğer arkasında sağlam bir sol stoper duruyorsa ileriyi gayet güzel işler.Kanat beki olacak kadar git gel yapacağını hayal bile edemedim Angelino’nun ben
Sen bence merak etmeyip hentbola geç daha dogru olurzahayla oynayinca calimmi atacak, cizgiye mi inecek, 2li mucadeke mi kazanacak, defansif etkinliklerde daha mi iyi olacak, gelen paslati geriye oynamak yerine ilerimi oynayacak, kenarda sikisinca icardiye uzun top atmak yerine orta alana deplase mi olacak, ne olacak cok merak ettim?
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3lu dizilis durumunda ileriden bir oyuncu kesintiye ugrayacak, yani ayni anda -Ndombele-Kerem-Zaha-Ziyech-Icardi olamaz o zaman.eğer bunu kadro yapısına direkt etki edecek olarak düşünürsek çok yakında 3lü dizilişe geçeceğiz . anca orda Apokerim arkasını kollayıp merkezden açılınca rahat olabilr
Bir Angelinho için sistem değiştireceğiz ha kalsın be admirim3lu dizilis durumunda ileriden bir oyuncu kesintiye ugrayacak, yani ayni anda -Ndombele-Kerem-Zaha-Ziyech-Icardi olamaz o zaman.
İlla birilerine nefret kusulacak. Evet Emre Kılınç'tan götüm götüm kaçtığı pozisyon rezaletti ama bunun dışında sövülecek bir şey yapmadı aslında. İyiydi demiyorum da 4-5 sayfa neler yazılmış ilginç
Bek mevkisi öyle bir mevki değil, Angelino ise hiç şu an verilen rolde ve takımın şu anki görüntüsünde parlayacak bir adam değil. Şu an oynadığımız düzende 90 dakika git gel yapan ikili mücadelelerde fark yaratan atletik bekler beğenilir sadece, mesela Dubois bundan iyiydi falan deniyor ama gerçekten öyle bir durum yokbence beklenti ile alakalı
söylediğin pozisyondan başka da çok kötü aksiyonları var da
olmasa bile 2.3 milyon kazanan sol beki yerine oynadığı ve 10da 1i maaş alan çocuğa göre fatk yaratması gerekir
icardi o maaşla halil performansı verse ne derdik
Bek mevkisi öyle bir mevki değil, Angelino ise hiç şu an verilen rolde ve takımın şu anki görüntüsünde parlayacak bir adam değil. Şu an oynadığımız düzende 90 dakika git gel yapan ikili mücadelelerde fark yaratan atletik bekler beğenilir sadece, mesela Dubois bundan iyiydi falan deniyor ama gerçekten öyle bir durum yok
Başta bende kızmıştım ama birkaç kez izleyince aslında aşırı akıllı bir hareket yapmış. Şu pozisyonu sadece görsel olarak koymak yanlış olabilir.şu pozisyonda aldığı pozisyon rezillikten başka bir şey değil.
burada maç 3-2, 3-3 olsa vallahi çok büyük problem olurdu bütün takım tepki görürdü
benim anlamadığım 3 stoperle oynamaya alışkın adam niye kendini bu kadar stoperlere yapıştırıyor, molde maçında da 2. golü böyle yemiştik. defansif pozisyon alması çok çok kötü napıcaz bilmiyorum.
hücumda veya oyun kurulumunda da katkı alamıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 220293
Diğer baktığımız beklerin Grimaldo, Guerreiro ve Rogerio olduğu düşünülünce ve bu transferin hocanın önceliklerinden biri olduğu hesaba katılınca ortada başka bir plan var ve böyle oynamayacağız diye ümit ediyorumbence bize atletik bek lazımdı bu oyun tarzında zaten
Diğer baktığımız beklerin Grimaldo, Guerreiro ve Rogerio olduğu düşünülünce ve bu transferin hocanın önceliklerinden biri olduğu hesaba katılınca ortada başka bir plan var ve böyle oynamayacağız diye ümit ediyorum