#3 Angeliño

kötü oyununu kerem'e bağlayan tarotçuları dikkate almayalım

Capslari aldım

10382.jpg

eğer bunu kadro yapısına direkt etki edecek olarak düşünürsek çok yakında 3lü dizilişe geçeceğiz . anca orda Apokerim arkasını kollayıp merkezden açılınca rahat olabilr
3lu dizilis durumunda ileriden bir oyuncu kesintiye ugrayacak, yani ayni anda -Ndombele-Kerem-Zaha-Ziyech-Icardi olamaz o zaman.

İlla birilerine nefret kusulacak. Evet Emre Kılınç'tan götüm götüm kaçtığı pozisyon rezaletti ama bunun dışında sövülecek bir şey yapmadı aslında. İyiydi demiyorum da 4-5 sayfa neler yazılmış ilginç

İlla birilerine nefret kusulacak. Evet Emre Kılınç'tan götüm götüm kaçtığı pozisyon rezaletti ama bunun dışında sövülecek bir şey yapmadı aslında. İyiydi demiyorum da 4-5 sayfa neler yazılmış ilginç

bence beklenti ile alakalı

söylediğin pozisyondan başka da çok kötü aksiyonları var da

olmasa bile 2.3 milyon kazanan sol beki yerine oynadığı ve 10da 1i maaş alan çocuğa göre fatk yaratması gerekir

icardi o maaşla halil performansı verse ne derdik

bence beklenti ile alakalı

söylediğin pozisyondan başka da çok kötü aksiyonları var da

olmasa bile 2.3 milyon kazanan sol beki yerine oynadığı ve 10da 1i maaş alan çocuğa göre fatk yaratması gerekir

icardi o maaşla halil performansı verse ne derdik
Bek mevkisi öyle bir mevki değil, Angelino ise hiç şu an verilen rolde ve takımın şu anki görüntüsünde parlayacak bir adam değil. Şu an oynadığımız düzende 90 dakika git gel yapan ikili mücadelelerde fark yaratan atletik bekler beğenilir sadece, mesela Dubois bundan iyiydi falan deniyor ama gerçekten öyle bir durum yok

Bek mevkisi öyle bir mevki değil, Angelino ise hiç şu an verilen rolde ve takımın şu anki görüntüsünde parlayacak bir adam değil. Şu an oynadığımız düzende 90 dakika git gel yapan ikili mücadelelerde fark yaratan atletik bekler beğenilir sadece, mesela Dubois bundan iyiydi falan deniyor ama gerçekten öyle bir durum yok

bence bize atletik bek lazımdı bu oyun tarzında zaten

şu pozisyonda aldığı pozisyon rezillikten başka bir şey değil.

burada maç 3-2, 3-3 olsa vallahi çok büyük problem olurdu bütün takım tepki görürdü

benim anlamadığım 3 stoperle oynamaya alışkın adam niye kendini bu kadar stoperlere yapıştırıyor, molde maçında da 2. golü böyle yemiştik. defansif pozisyon alması çok çok kötü napıcaz bilmiyorum.

hücumda veya oyun kurulumunda da katkı alamıyoruz

Ekli dosyayı görüntüle 220293
Başta bende kızmıştım ama birkaç kez izleyince aslında aşırı akıllı bir hareket yapmış. Şu pozisyonu sadece görsel olarak koymak yanlış olabilir.

Pozisyon başı Nelsson kafa topuyla topu kaybediyor bir anda çok eksik ve hazırlıksız kalıyoruz topu süren oyuncu kafasını kaldırıp koşu atan oyuncuyu görüyor Angelino'da oraya oynama isteğini fark edince açısını kapatıyor aslında durdurup bakınca hatalı ama baştan sona oynatınca da aşırı mantıklı Angelino orada olmasa adam ara pas atsa karşı karşıya gol attıracak

Ama bunu fark eden Angelino merkezde pas açısını kapatıp oyuncuyu yavaşlatıyor üstünede riske atacaksa sağdaki bomboş giden adamın açısı dar olacağı için onu boş bırakıyor. Aslında pozisyon verdik ama %100 golden kurtarmış.

7nx77rj.png

bence bize atletik bek lazımdı bu oyun tarzında zaten
Diğer baktığımız beklerin Grimaldo, Guerreiro ve Rogerio olduğu düşünülünce ve bu transferin hocanın önceliklerinden biri olduğu hesaba katılınca ortada başka bir plan var ve böyle oynamayacağız diye ümit ediyorum

Diğer baktığımız beklerin Grimaldo, Guerreiro ve Rogerio olduğu düşünülünce ve bu transferin hocanın önceliklerinden biri olduğu hesaba katılınca ortada başka bir plan var ve böyle oynamayacağız diye ümit ediyorum

grimaldo orta saha gibi oynuyor

biz ise çizgi bek ve geldi gitti beki kullanıyoruz

sanki bir uyumsuzluk var gibi oyunla tercih edilen oyuncular arasında

Geri
Üst Alt