Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Hoca bu adama karşı bir maç oynamış ve çok beğenmiş. Hatta çok çok beğenmiş ve aklına takmış. Ama aslolan GS dir. Kim şaapar Angelino yu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angelino bilinmeyen bir oyuncu değil.Hoca bu adama karşı bir maç oynamış ve çok beğenmiş. Hatta çok çok beğenmiş ve aklına takmış. Ama aslolan GS dir. Kim şaapar Angelino yu.
Ne zaman karar verilir? 2o maç mı?![]()
Maçta izlerken benim de dikkatimi çekmişti burası
Heh aslında doğru hareketti ama çok içe girdi. İlk anda oraya doğru hareketlenince içimden topçu falan demeye başladım ama çok içeri girdi kontrolü kaybetti bende şok geçirdim. Emre yerine ters ayağını iyi kullanan biri yan fileye çok rahat bırakabilirdi.Bence burda doğru yapmış aponun soluna doğru pas gelse rakip karşı karşıya kalır. Orayı kapatarak o opsiyonu önlemiş.
Heh aslında doğru hareketti ama çok içe girdi. İlk anda oraya doğru hareketlenince içimden topçu falan demeye başladım ama çok içeri girdi kontrolü kaybetti bende şok geçirdim. Emre yerine ters ayağını iyi kullanan biri yan fileye çok rahat bırakabilirdi.
%100Bence burda doğru yapmış aponun soluna doğru pas gelse rakip karşı karşıya kalır. Orayı kapatarak o opsiyonu önlemiş.
Kerem yine ilerdeBaşta bende kızmıştım ama birkaç kez izleyince aslında aşırı akıllı bir hareket yapmış. Şu pozisyonu sadece görsel olarak koymak yanlış olabilir.
Pozisyon başı Nelsson kafa topuyla topu kaybediyor bir anda çok eksik ve hazırlıksız kalıyoruz topu süren oyuncu kafasını kaldırıp koşu atan oyuncuyu görüyor Angelino'da oraya oynama isteğini fark edince açısını kapatıyor aslında durdurup bakınca hatalı ama baştan sona oynatınca da aşırı mantıklı Angelino orada olmasa adam ara pas atsa karşı karşıya gol attıracak
Ama bunu fark eden Angelino merkezde pas açısını kapatıp oyuncuyu yavaşlatıyor üstünede riske atacaksa sağdaki bomboş giden adamın açısı dar olacağı için onu boş bırakıyor. Aslında pozisyon verdik ama %100 golden kurtarmış.
![]()
Sendemi 20 maç bekleyelim diyosun yani?Angelino bilinmeyen bir oyuncu değil.