#3 Angeliño

Hoca bu adama karşı bir maç oynamış ve çok beğenmiş. Hatta çok çok beğenmiş ve aklına takmış. Ama aslolan GS dir. Kim şaapar Angelino yu.

Emre'nin pozisyonunda ne yaşadı bilmiyorum ama çok çok saçma bir hareketti.

Şok geçirdik resmen tribünde. Genç bir oyuncu yapsa anlarım ama bu kadar maça çıkmış bir oyuncunun böyle bir pozisyon alması gerçekten ilginç ve üzerine konuşulması gereken bir konu.

Bence burda doğru yapmış aponun soluna doğru pas gelse rakip karşı karşıya kalır. Orayı kapatarak o opsiyonu önlemiş.
Heh aslında doğru hareketti ama çok içe girdi. İlk anda oraya doğru hareketlenince içimden topçu falan demeye başladım ama çok içeri girdi kontrolü kaybetti bende şok geçirdim. Emre yerine ters ayağını iyi kullanan biri yan fileye çok rahat bırakabilirdi.

Heh aslında doğru hareketti ama çok içe girdi. İlk anda oraya doğru hareketlenince içimden topçu falan demeye başladım ama çok içeri girdi kontrolü kaybetti bende şok geçirdim. Emre yerine ters ayağını iyi kullanan biri yan fileye çok rahat bırakabilirdi.

Emrenin solak olduğunu da hesaba katarak bu kdr gömülmüştür
Bence burda defansif olarak bi sorun yok pek. Ama çok kez içinden geçildi diye gördüm

Bence burda doğru yapmış aponun soluna doğru pas gelse rakip karşı karşıya kalır. Orayı kapatarak o opsiyonu önlemiş.
%100

Bir adım fazla atmış sadece, ters ayakta kalmış o yüzden.

Sola kaysa ortada yayla gibi boşluk kalacak, muhtemelen santraforun önüne yuvarlayacaklardı.

şu an pva'dan tek farkı onun kadar görmüş geçirmiş olmadığı ve yanında hem ismen, hem de kalite olarak daha uygun tipler olmasından mütevellit salmamış olması. böyle at başı bi herif olduğu için ne hoca onu kesiyor ne de angelino yedekte oturmayı yedirebiliyor. benim hocadan umudum yok pek, angelino oyununu başka bir türe çevirmezse hep olmamış olmaya devam eder. yaşı ve kalitesi onu yapmak için uygun, karakteri ve fiziği öyle mi göreceğiz. pek zannetmem.

Oturamadi takima

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Kazimcan'ı geçtim bu adam Aanholt'tan bile iyi değil. Şuana kadarki performansı ışığında konuşuyorum tabiki.

Başta bende kızmıştım ama birkaç kez izleyince aslında aşırı akıllı bir hareket yapmış. Şu pozisyonu sadece görsel olarak koymak yanlış olabilir.

Pozisyon başı Nelsson kafa topuyla topu kaybediyor bir anda çok eksik ve hazırlıksız kalıyoruz topu süren oyuncu kafasını kaldırıp koşu atan oyuncuyu görüyor Angelino'da oraya oynama isteğini fark edince açısını kapatıyor aslında durdurup bakınca hatalı ama baştan sona oynatınca da aşırı mantıklı Angelino orada olmasa adam ara pas atsa karşı karşıya gol attıracak

Ama bunu fark eden Angelino merkezde pas açısını kapatıp oyuncuyu yavaşlatıyor üstünede riske atacaksa sağdaki bomboş giden adamın açısı dar olacağı için onu boş bırakıyor. Aslında pozisyon verdik ama %100 golden kurtarmış.

7nx77rj.png
Kerem yine ilerde

İnşallah bikac macligina sakatlanir falanda kazimcan oynar,kazimcan ve rashica gibi askerler lazim takıma.kalite malite bu taraftara fazla.devre arasi gidip kendini kurtarsin,bu sabırsız ve çok bilenlerle sürmez bu iş

Maçta izlerken benim de dikkatimi çekmişti burası

Bu pozisyonun başlangıcı da Nelsson'un hatası bu arada. Nelsson savunmada hava topu karşılama konusunda belki ligin en iyisidir ancak kafasıyla topu yönlendirmede bir o kadar kötü. Merkeze iki oyuncumuzun ortasına attığı top hata silsilesi içinde kalemizde pozisyon oldu.

Benjamin Mendy i alsaydik keske . Bugun Lorient macinda girdi oyuna adam sanki hapisten degilde kampdan cikmis gibi eski gunlerine doneceginin sinyalini verdi daha yasi 29 Turkiyede iyi is yapardi.

Geri
Üst Alt