#33 Alexandru Cicâldău

yedlin=kötü

pva= kötü

taylan= geçen yılın hatrına formsuz diyelim

alpaslan= kötü

bak sana 3 kötü 1 formsuz oyuncuyu saydım bir futbol takımın %35-40ı yani ve önemli mevkilerde olanları saydım sana işte daha babel ve feghouli yok he.. gerisi ise vasat ve vasatın 1 üstü takılıyor. ayrıca her maç gol yememizin sebeblerinden biri alttaki resimdeki kişidir;

Ekli dosyayı görüntüle 139981
Takım bu kadar kötü olduğuna göre Hoca çok başarılı diyebiliriz o zaman.

Bu orta saha ile ilk 3 giremeyiz bugun rize penaltiyi atsa zaten lig bitmisti sampiyonluk hayal bile degil bu vasat heriflerle
Anlatamazsın bunlara...
Bitirecekler Galatasarayı. Başımızdaki çapsızlar Galatasarayı küme düşürecekler bunlar ancak o zaman anlayacak durumun ciddiyetini.Ama yemin ederim bu kafayla bu yönetici taraftar oluşumu bunu başaracak.

Zormu arkadaş bu kadaronun yetersiz olduğunu görmek.Zor mu transfer fiyaskolarını görmek. Hala neyin savunmasını yapıyorsunuz.

Takım bu kadar kötü olduğuna göre Hoca çok başarılı diyebiliriz o zaman.
Hayır takım bu kadar kötü kurulduysa teknik adam bir numara sorumludur. Hala gerçekleri görmemek için uğraşıyorsunuz. Her transfer dönemi ısrarla ben bilirim ben yaparıjm diyerek rezil bir planlama ve oyuncu tercihleriyle kovulmayı haketmişdir.Tabiki transfer döneminde şöyle para gelecek böyle para gelecek transferler hazır vss gibi yalanlar atan yöneticilerde suçludur.

Beyler bu adam takımı oynatan bir adam. Sen Marsilya maçından sonra rezalet bir sahada yağmurlu havada Feg + Babel + Bozuk Taylan ile oynatırsan bu adam öyle domine edemez sahayı. Öyle olunca Lincoln falan oluyo zaten.

Canı çıktı dün ortasahayı tutucam diye ileride kimse iyi değil falan. Ömer’e verdiği pas yeterince kalitesini de kanıtlıyor

Not: bence de en iyi maçı değildi bozuktu ama çevresindekilere bağlıyorum

Bu oyuncuya laf eden bile gördüm ya helal olsun.

olmasa da kapasite belli

onun yerine daha yaratıcı biri lazım oraya

mesela gedson bile olabilir

bakasetas deniyor mesela o olsa olur

ya da morutanı önlerine çekip kanada iyi birini almamız lazım
1 tane Türk oynayacak ortasaha da mecburen. Yerine adam söylesinler 2 side değiştirelim. Keza Berkan ve Cicaldau iyi şu anda sadece Berkan hücumda çok fazla Cicaldau yu bozmaması lazım

Bazılarına göre kimsenin bilmediği görmediği enteresan faydalı işler yapıyor.
Kimsenin bilmediği göremediği değil , futboldan anlamayan bazılarının göremediği ve göremeyeceği faydalı işler yapıyor. Burada bahsi geçen bazıları sığ bir bilgi seviyesiyle futbol izlediğinden doğru pozisyon alan, doğru şekilde pas istasyonu olabilen , maç içerisinde en az 2-3 kilit pas atıp takımı net pozisyona sokan ,hem savunmaya yardım edip hem doğru ceza sahası koşularını yapıp her maç 2-3 pozisyona giren bir 8 numaranın takım için ne derece önemli olduğunu süzemiyor maalesef.

kendisine zaman vermek lazım diye düşünüyorum.
Şu anda bence bizim için yeterli değil.

Takımın yıldız oyuncusu. Kimse boş yapmasın. Oynamayınca anlarsınız kıymetini

Geri
Üst Alt