Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir dönem daha cengo mu bir sezon daha terim mi? Ikisi beraber yurumez artık çünkü.
Mustafa Cengiz devam etmeli zaten diyorlar ya hoca için vefa vefa diye bende vefaysa asıl Mustafa Cengiz hakediyor diyorum. Bence makul bir hocayla çok başarılı olabilecek bir başkan.

Yalnız başkanımız da yönetime kimleri alacağını belirlemeli artık, ortada hiçbir şey yok...

Listesini merak ediyorum Hakan Üstünberk- Yiğit Şardan- Haldun Üstünel gibi kişiler denildiği gibi varsa bir kaç başka sürpriz izimler daha olabilir. Hatta çekilen adaylar falanda olabilir.

Sırf hakan üstünberk için bile ışın çelebiyi isterim işini en iyi yapan yöneticilerden biri hatta belkide en iyisi

Listesini merak ediyorum Hakan Üstünberk- Yiğit Şardan- Haldun Üstünel gibi kişiler denildiği gibi varsa bir kaç başka sürpriz izimler daha olabilir. Hatta çekilen adaylar falanda olabilir.

Bu adamları listesine alan da seçilsin üstad bir zahmet.

Gerekirse Candan Erçetin olsun o yönetim kurulunun başkanı. Liste önemli.

Haldun Üstünel, Hakan Üstünberk ve Yiğit Şardan harbi sağlam 3'lü.

Bu adamları listesine alan da seçilsin üstad bir zahmet.

Gerekirse Candan Erçetin olsun o yönetim kurulunun başkanı. Liste önemli.

Haldun Üstünel, Hakan Üstünberk ve Yiğit Şardan harbi sağlam 3'lü.
Işın Çelebi bu isimlerle gelirse büyük öne geçer. Hatta çatı aday gibi olup bazı adaylar onun lehine çekilebilir mesela Eşref'in listesinde olan Cemal Özgörkey Işın Çelebi'nin listesine girebilir, Erden Timur listesinde olabilme ihtimali yüksek bir isim olabilir. Hatta Cuma gününü işaret etmesi mevcut adaylarla da bu konuda konuşulması nedeniyle olabilir, camianın birleşmesi ve tek ama güçlü bir liste için birleşilmesi olabilir aynı zamanda Tüzük değişikliği de yapılması için çok güçlü bir yönetim şart zaten şu anki adayların hiç biri Tüzüğü güncel hale getiremez ama artık bunun yapılması lazım. Hakan Üstünberk ismi gerçekse Işın Çelebi'den sonraki başkanda o olur.

Favori hamamcioglu’ydu bana göre liselilerin adayi oldugu icin Ama isin celebi adayligini aciklarsa isler degisir

Cünkü üyeler kendisini cati adayi olarak görürler

Işın Çelebi bu isimlerle gelirse büyük öne geçer. Hatta çatı aday gibi olup bazı adaylar onun lehine çekilebilir mesela Eşref'in listesinde olan Cemal Özgörkey Işın Çelebi'nin listesine girebilir, Erden Timur listesinde olabilme ihtimali yüksek bir isim olabilir. Hatta Cuma gününü işaret etmesi mevcut adaylarla da bu konuda konuşulması nedeniyle olabilir, camianın birleşmesi ve tek ama güçlü bir liste için birleşilmesi olabilir aynı zamanda Tüzük değişikliği de yapılması için çok güçlü bir yönetim şart zaten şu anki adayların hiç biri Tüzüğü güncel hale getiremez ama artık bunun yapılması lazım. Hakan Üstünberk ismi gerçekse Işın Çelebi'den sonraki başkanda o olur.
Hah, ''Liseciler'' in 'kırmızı çizgi' si tam da burası işte!..Bu gereklilik on yıllardır mevcuttur. Forumdaşların büyük çoğunluğunun zannettiği gibi, Adnan Sezgin inadı, iyi transferler yapmamış olması, stad açılışı filan değildi, Adnan Polat' ın yerle bir edilmesinin sebebi. Ne zaman ki tüzük değişikliğini kararlı bir şekilde gündeme getirdi, kalemi daha o zamandan kırıldı...

Adnan Polat' ı sevmemem için tonla sebep sayabilirim ama bu konudaki gerçeğin göz ardı edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Böyle konulara hakim pek kimse de kalmadı zaten forumda, maalesef...

Hah, ''Liseciler'' in 'kırmızı çizgi' si tam da burası işte!..Bu gereklilik on yıllardır mevcuttur. Forumdaşların büyük çoğunluğunun zannettiği gibi, Adnan Sezgin inadı, iyi transferler yapmamış olması, stad açılışı filan değildi, Adnan Polat' ın yerle bir edilmesinin sebebi. Ne zaman ki tüzük değişikliğini kararlı bir şekilde gündeme getirdi, kalemi daha o zamandan kırıldı...

Adnan Polat' ı sevmemem için tonla sebep sayabilirim ama bu konudaki gerçeğin göz ardı edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Böyle konulara hakim pek kimse de kalmadı zaten forumda, maalesef...

Ben Liseli kilici tepemizde kalmali taraftariyim. Bazen zarar gorsekte, bir eksende ilerlememiz ve bazi dengelerin istikrarli kalabilmesinin yegane sebebi. Biliyorum cok feodal gozukuyor ancak bu ulke icin bence cok kiymetli bir engel-duzen. Rakiplerimize bakip bunun ne kadar degerli bir kultur ve denge mekanizmasi oldugunu anlayabiliriz. Para ile uye satin alirsin bu ulkede, ya da hatir-baglar klubun menfaatleri onune gecer. Polat'i sevmek icin ben zaten bir neden goremiyorum bu konuya giren ilk olmasa da en son Polat'in olmasi da beni hic sasirtmadi. Yapmayin.

Son düzenleme:

Gençlerle birlikte ve artık son gelişmelerle birlikte Tüzük'ün güncel hale gelmesi konusunda ciddi bir destek oldu artık bence.

Işın Çelebi'nin listesi nerede hani
Onu bir görelim önce

''Mevcut adaylar içerisinden de 'Aday ol' diyenler çıktı. Benim hiç aklımda yoktu adaylık ama öyle bir hava oluştu ki... Bakalım seçimin olacağı da tam belli değil. Net kararımı Cuma günü açıklayacağım." cümlelerini kullanmıştı.

Allah allah
Kim niye demiş olabilir acaba bunu 😆

Ben Liseli kilici tepemizde kalmali taraftariyim. Bazen zarar gorsekte, bir eksende ilerlememiz ve bazi dengelerin istikrarli kalabilmesinin yegane sebebi. Biliyorum cok feodal gozukuyor ancak bu ulke icin bence cok kiymetli bir engel-duzen. Rakiplerimize bakip bunun ne kadar degerli bir kultur ve denge mekanizmasi oldugunu anlayabiliriz. Para ile uye satin alirsin bu ulkede, ya da hatir-baglar klubun menfaatleri onune gecer. Polat'i sevmek icin ben zaten bir neden goremiyorum bu konuya giren ilk olmasa da en son Polat'in olmasi da beni hic sasirtmadi. Yapmayin.
O vakit ''Küçük olsun ama biz Liselilerin olsun'' zihniyetinden asla şikayet etmemen gerekiyor...

Hatırlar mısın, iki tır dolusu GS Store ürünü ortadan kaybolmuştu hani? Bilmem hangi yöneticinin Liseden devresi bilmem kimin bilmem nesi idi bu işlerden sorumlu olan. Üzeri öylece kapatılıp gitti. Kulübün tepesinden tırnağına böyle tiplerin konuşlandırılmasına da itiraz etmeyeceksin. Yahut paha biçilemeyen Galatasaray Adası niye yıllar yılı bir prestij ve gelir kalemi olmak yerine bir sorun yumağı halini almış durumda?...

Senin ''İstikrar'' diye tarif ettiğin, hiç de matah bir şey değil. Kulübün, Lisenin kontrolünden bir nebze çıkması, ille de satılık üyelerin söz sahibi olmasını gerektirmez, tüzüğü ona göre düzenlersin; FB gibi olmayız korkmana gerek yok. Kulüp menfaatleri yerine, 'Liseci' likten başka meziyeti olmayanların menfaaatini ön planda tutmak da ruhunu satmaktır benim gözümde...

Galatasaray Kulübü, Lise sınırlarını çoktan aşmış durumda, çok şükür. Birilerinin hoşuna gitse ne, gitmese ne?..

O vakit ''Küçük olsun ama biz Liselilerin olsun'' zihniyetinden asla şikayet etmemen gerekiyor...

Hatırlar mısın, iki tır dolusu GS Store ürünü ortadan kaybolmuştu hani? Bilmem hangi yöneticinin Liseden devresi bilmem kimin bilmem nesi idi bu işlerden sorumlu olan. Üzeri öylece kapatılıp gitti. Kulübün tepesinden tırnağına böyle tiplerin konuşlandırılmasına da itiraz etmeyeceksin. Yahut paha biçilemeyen Galatasaray Adası niye yıllar yılı bir prestij ve gelir kalemi olmak yerine bir sorun yumağı halini almış durumda?...

Senin ''İstikrar'' diye tarif ettiğin, hiç de matah bir şey değil. Kulübün, Lisenin kontrolünden bir nebze çıkması, ille de satılık üyelerin söz sahibi olmasını gerektirmez, tüzüğü ona göre düzenlersin; FB gibi olmayız korkmana gerek yok. Kulüp menfaatleri yerine, 'Liseci' likten başka meziyeti olmayanların menfaaatini ön planda tutmak da ruhunu satmaktır benim gözümde...

Galatasaray Kulübü, Lise sınırlarını çoktan aşmış durumda, çok şükür. Birilerinin hoşuna gitse ne, gitmese ne?..

Maalesef istek dogru ancak sartlar (ulke) yanlis. Bu ulkede hayal ettiginiz hicbirsey islemez. Suan ki mevcut iktidar size her daim kulaga kupe olmali, Ilk firsatti, "adamlasma" baslar. Bir tir dolusu urun parasi, Adnan Sezgin'in siradan bir transferden Polat ile aldigi komisyon kadar bile yoktur. Hani, ornek cok basit ve ucuz kacmis, bu ulkede bu topraklarda bu cografyada siradan bir durum. Asil siradan olmayan, birinin gelip seni 10'larca sene yonetip ustune borc yaparak ortadan kaybolmasi olur. Aradigin ornek, yani basinda mevcuttur. Polat'da denemistir hukumet eliyle, avucunu bol tukurukle yalamistir. Fiyaskodur, nafiledir, on kere dusunulup oyle karar verilmelidir. Sevmesekte, o Lise grubu, gerektiginde gerekeni ibra etmeyerek koltugundan edip, Baskanlik ortalamasini 4 senede tutma gibi bir iradeye sahiptir. Asil olan camia oldugunu anlayacak biri geldiginde belki ortalamanin boyu uzar biledem aksi halde de kisalir. Ben Liseli degilim, hayat gorusume bu duzen ters acikcasi ancak o kadar sey gorunce, bazi "klasik" dengeler yerli yerinde olmali. Polat ve Isin, malum cevrenin isimleridir. Kapilari acarsan, bir daha kapatacak o kapiyi da bulamazsin, bulsanda cok sancili olur yeniden insaa etmen, tabi edebilirsen.

Tabi, Polat-Sezgin komisyon götürür, Liseci morukların işaret ettiği bir başkası asla böyle bir şey yapmaz!..E Polat' ı onaylayan da aynı insanlardı ya; menfaatlerine çomak sokmasaydı, gayet de muteber bir başkan olarak yoluna devam edecekti ya, bunu anlamak zor olmamalı..Bahsettiğim aleni hırsızlığa karşı sunduğun argümanı bir daha düşün istersen...

Son olarak; kapalı hiçbir sistemde yolsuzlukların, hırsızlıkların önü alınamaz; sadece hasır altı edilebilir. Tam olarak engel olunamasa da büyük ölçüde azaltacak en etkili çözüm şeffaflıktır. Ve bu kulüpte şeffaflığın önündeki en büyük engel Lise hegemonyasıdır. Nokta...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt