Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin Öztürk: "Erzincan'dan aldığınız oyuncu hattrick yapıyor, Falcao etkisiz, yok. Size göre hangisi yıldız? Bana göre Belhanda'nın bu süreçte gönderilmesi de yanlış."

:|

abi bu kulüpte kimin eli kimin cebinde biri bana izah edebilir mi

ışın çelebi kimin adamı

burak elmas liseden değilse ışın çelebiyle farkı ne

hamamcıoğlunun arkasında kimler var

adnan öztürk neden yönetimden yanaymış gibi tavır alıyor
Ben kendimi bildigimde 2000in baslariydi o zamandan beri bu kulüpteki kaosun kimin kime ne hizmet ettiğini çözebilmiş değilim.

Şu an Kazan Dairesi yayınında Çelebi'nin Cengiz'le beraber yürüdüğü ve ondan dolayı seçimi erteletmeye çalıştığını söylüyorlar. Yönetim kurulu hazırmış ama diğer kurullari kurmak Çelebi için zormuş. Hatta diğer listelerdeki kurullara tekliflerde bulunuyorlarmış. Umarım yarın akşama kadar yetiştiremez listesini Işın Çelebi. Çok çirkin işler döndürüyor kendisi.
Aslında işin gerçeği bu.Çogu arkadaş yazmış kulüp geleneklerini bilen bir başkanın durup dururken yukardan bir emir gelmeden bu kararı alması imkansız.Buna sebep olan şeyler de "iktidar yanlısı bir yeni yönetim kurulu oluşturma çabası için yeterli zaman aralığı olmaması".Yine başrollerde Abdürrahim Albayrak,M.Cengiz ve Adnan Polat'ın gölgesinde Işın Çelebi yönetimde kurulması düşünülen yeni yönetim kurulundaki iktidar yanlısı isimler var.Diger adaylara büyük haksızlık, kulüp geleneklerine de aykırı bir girişim olmuş.

Güzel güzel
Divanın açıkladığı şekilde seçim sürecine girdik gibi yavaştan
Galatasaray için hayırlısı ne ise o olsun bundan sonra

alp yalmanın destekledigi kişi benımde başkan adayımdır onun oldugu ortamda yamuk iş olmaz eskilern en saglam adamlarındandır kendisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt