Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kendimi bildigimde 2000in baslariydi o zamandan beri bu kulüpteki kaosun kimin kime ne hizmet ettiğini çözebilmiş değilim.abi bu kulüpte kimin eli kimin cebinde biri bana izah edebilir mi
ışın çelebi kimin adamı
burak elmas liseden değilse ışın çelebiyle farkı ne
hamamcıoğlunun arkasında kimler var
adnan öztürk neden yönetimden yanaymış gibi tavır alıyor
Secim zamaninda yapilmali. Kim secilecekse secilsin..
Aslında işin gerçeği bu.Çogu arkadaş yazmış kulüp geleneklerini bilen bir başkanın durup dururken yukardan bir emir gelmeden bu kararı alması imkansız.Buna sebep olan şeyler de "iktidar yanlısı bir yeni yönetim kurulu oluşturma çabası için yeterli zaman aralığı olmaması".Yine başrollerde Abdürrahim Albayrak,M.Cengiz ve Adnan Polat'ın gölgesinde Işın Çelebi yönetimde kurulması düşünülen yeni yönetim kurulundaki iktidar yanlısı isimler var.Diger adaylara büyük haksızlık, kulüp geleneklerine de aykırı bir girişim olmuş.Şu an Kazan Dairesi yayınında Çelebi'nin Cengiz'le beraber yürüdüğü ve ondan dolayı seçimi erteletmeye çalıştığını söylüyorlar. Yönetim kurulu hazırmış ama diğer kurullari kurmak Çelebi için zormuş. Hatta diğer listelerdeki kurullara tekliflerde bulunuyorlarmış. Umarım yarın akşama kadar yetiştiremez listesini Işın Çelebi. Çok çirkin işler döndürüyor kendisi.
Nasıl bir kafayla aday olmayı düşünüyor acaba ?Albayrağa oy veren olursa tespit edilip hem gsden ihraç edilmeli hemde ülkeye katacak birşeyi olmadığından sınır dışı edilmelidir