Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Secildikten sonra aciklasinlar o zmn Emrah. Bu tur masalları cok anlatti daha onceki baskan adayları. Bunun da bi farkı yok.

Anlıyorum ne demek istediğini ama işte ticari ilişki ve borsadaki bir şirket Galatasaray. Başkan dahi değilken şunla bunla anlaştık demesi ticari açıdan da saygınlık açısından da ne doğru ne de etik. Ayrıca vaad değil bu dedikleri. Vaad yeni sıfırdan birşey olur şüphe duyarsın sende. Ancak bu gereksinim. Çünkü stadın isim hakkı sonuçta elimizdeki en etkili reklam gelirlerinden biri firmalar içinde ilgi çekiyor. Kısacası bunun yalanını söylerse zaten büyük iş alır başına. Ama sana da katılıyorum kandırmaları açısından, yine de mantıklı değil böyle bir hata yapması sadece Elmas adına değil diğerleri için de geçerli bu.

Şardan fena olmayan bir liste kuracak bence. Yusuf , Abdur ikilisinden birisi olursa tolere edebilirim.

2021-05-24_20-04-26.png

SON DAKİKA - Yiğit Şardan Çarşamba günü başkan adaylığını açıklayacak. (Süleyman Rodop)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Isim versinler. Anlasma yapilmissa isim vermekte bir sakinca yok. Var mi aciklanan bi isim? Yoksa tipik baskan adayı uydurmaları der geçerim
İsim vermekte sakınca var. Çünkü borsaya kote şirketler bunlar o yüzden isim veremez ayrıca diğer adaylarda kendilerine göre şirketler ile temas kuruyorlar o yüzdende söylenmez. Sponsor işi konusunda yalan olmaz.

Şardan söylendiği gibi aday olursa , Işın Çelebi de çekilir muhtemelen.
Bende öyle düşünüyorum çünkü o listesiyle zaten seçilme ihtimali yoktu bana göre ama buda iyi bir listeyle + Adnan Polat desteğiyle Yiğit Şardan'ın seçilme ihtimalini arttırır bu arada Yiğit Şardan Terim ile çalışmaz bence.

Son düzenleme:
Bendee öyle düşünüyorum çünkü o listesiyle zaten seçilme ihtimali yoktu bana göre ama buda iyi bir listeyle + Adnan Polat desteğiyle Yiğit Şardan'ın seçilme ihtimalini arttırır bu arada Yiğit Şardan Terim ile çalışmaz bence.
Eşref ve Şardan çalışmaz bence Terimle.
Eşrefin Arda açıklamaları , ve Cenk Ergün'ün listesinde olması bunu gösteriyor.

Faruk Süren’in damadı Burak Elmas başkan olur. Açık ve net.

Derin Galatasaray’ın desteklediği isim Burak Elmas olacaktır.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eşref ve Şardan çalışmaz bence Terimle.
Eşrefin Arda açıklamaları , ve Cenk Ergün'ün listesinde olması bunu gösteriyor.

Eşref, Terim’den TD olarak yararlanmayı düşünmüyor açıklamalarına göre.

Sportif direktör ya da yönetici olarak çalışmayı planlıyormuş gibi. Ben açıklamalarından onu anladım.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mevcut adaylara baktığımız zaman en mantıklı aday Eşref Bey gibi duruyor.Eşref bey Fatih hocaya objektif bakabilir.Yalakalık yapmaz.Arda konusunda da doğru söylemiş eğer biz gelecek sezon arda gibi işi bitmiş oyunculara güvenirsek bi Lille deki burak etkisi beklersek çok yanılırız.

Herkes Burak Elmas ı ön plana çıkarsada ben başkan olmak için hertürlü vaadi veren taraftara oynayan bir profil görüyorum.Ali koç da çok salladı fenere gelirken ama gördük fossss.Birde Ali beyin arkasında koca Koç holding olmasına rağmen gerisini siz düşünün.

şaka gibi bizleri heyecanlandıracak 1 tane aday yok hadi onu geçtim o neyse de arkadaşlar bu kadar önemli bir dönemde gelecek başarılara hazırlanmamız gereken bir süreçte başkanın bu kadar geç belirlenecek olması nasıl bir hainlik böyle bir saçmalık olabilir mi ? tabi ki olur burası Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt