Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.770
- 66.844
- 5.003
apo yazlıktan çağırmış adamı sankiaday olsun diye. sakal ve yanmış ten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
apo yazlıktan çağırmış adamı sankiaday olsun diye. sakal ve yanmış ten
eşref bey niye aday oluyo bilmiyorum hadi bu şarbon art niyetli ama eşref düzgün biri. sadece s. tuttuk, aman, fln gibi beyanatları var. öbür tarafta adam planlı projeli geliyor eşref bey bişey yapmamak için başkan olmak istiyor gibi. ftyi de şutlayacağını sanmam o kdr pozitif laf ettikten sonra.sırf terimi kovacak diye hamamcıyı destekleyenlerin de araştırılması gerektiğini ekleyelim. terimin istenmemesini anlıyorum ama eşref nedir yav. 2.dursun dönemi hatta daha beterini yaşama ihtimalimiz %99 bence
eşrefin sadece liseli olduğu için başkan adayı olması durumu çok rahatsızlık verici. gerçekçi olalımki liseli olmasa 50 oy alamaz, oyüzden karşıyım böyle adaylara şahsen.eşref bey niye aday oluyo bilmiyorum hadi bu şarbon art niyetli ama eşref düzgün biri. sadece s. tuttuk, aman, fln gibi beyanatları var. öbür tarafta adam planlı projeli geliyor eşref bey bişey yapmamak için başkan olmak istiyor gibi. ftyi de şutlayacağını sanmam o kdr pozitif laf ettikten sonra.
artık elini taşın altına koyma vaktin gelmedi mi ahberteşref bey niye aday oluyo bilmiyorum hadi bu şarbon art niyetli ama eşref düzgün biri. sadece s. tuttuk, aman, fln gibi beyanatları var. öbür tarafta adam planlı projeli geliyor eşref bey bişey yapmamak için başkan olmak istiyor gibi. ftyi de şutlayacağını sanmam o kdr pozitif laf ettikten sonra.
elmas'a oy vereni arastırmaya bile gerek yok. direkt ihrac edilmeli.Şarbon'a oy verenin araştırılması gerekir
Twitterden igreniyorum
Hepsi ruzgarci bi ft yalamasi burakin pesine takilmis gidiyorlar
Butun sene bodrumlara new yorklara git antremanlari medyaya kapat ki gittigin anlasilmasin takimi beceriksiz yardimcilarina birak ve sabote et
Buna karsi gelen adami (hasani) yolla sadece biatcilarini tut
Durmadan ceza ye
(bilerek ceza aldigini dusunuyorum daha rahat tatil yapabilsin diye)
Takima taktik ve duran top calistirma
Antremana nadiren geldiginde canin sıkılmasin diye ayak tenisi oynat
Sonra yumurta kapiya dayaninca hocalik yap
Gec kalincada At yariscisina sampiyonluk kaybet ve boyle bir adami basimiza bela ettiler
Ve bu adama gore baskan belirleee
Yapmaaa yaaa
Dibine kadar Sardanciyiz
Yigit Sardan baskan olacak tatilci diktatorde bodrumda torun sevecek OKADAR!
Şırdan'da bjkli![]()
Aziz Yıldırım'ın avukatından üç isteği - Fenerbahçe
GÖRÜNTÜLÜ - Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve İkinci Başkanı Şekip Mosturoğlu adına emniyette görüşmeleri yürüten avukat Rezan Epözdemir açıklamalarda bulundu.www.sporx.com
İşe bak
gizli favori ibrahim bey diyebilir miyiz
Begüm Özkan beşiktaşlı olamaz ya, oradaki mevzuyu anlamadım.Şırdan'da bjkli
Burak'ta fbli üyeler, nereye gidiyor bunlar reis?
![]()
Aziz Yıldırım'ın avukatından üç isteği - Fenerbahçe
GÖRÜNTÜLÜ - Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve İkinci Başkanı Şekip Mosturoğlu adına emniyette görüşmeleri yürüten avukat Rezan Epözdemir açıklamalarda bulundu.www.sporx.com
İşe bak