Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sırf terimi kovacak diye hamamcıyı destekleyenlerin de araştırılması gerektiğini ekleyelim. terimin istenmemesini anlıyorum ama eşref nedir yav. 2.dursun dönemi hatta daha beterini yaşama ihtimalimiz %99 bence
eşref bey niye aday oluyo bilmiyorum hadi bu şarbon art niyetli ama eşref düzgün biri. sadece s. tuttuk, aman, fln gibi beyanatları var. öbür tarafta adam planlı projeli geliyor eşref bey bişey yapmamak için başkan olmak istiyor gibi. ftyi de şutlayacağını sanmam o kdr pozitif laf ettikten sonra.

riekerink beyi de kaçırdık, bu başkanlar terim'i tutar diye tahmin ediyorum.

Açıkçası adayların hiçbirini aşırı beğenmiyorum.

Burak ağır Terimci. Bu kadar proje üreten adamın bu kadar bir adamcı olmaması lazım.

Eşref liseci. Modern dönemde artık bunun yeri yok.

Yiğit zaten seçilmemeli. Mevcut yönetimin tarihin en kötüsü olduğunu hepimiz deneyimledik. Cemal Nalga olayı da çabası.

Metin fena değil gibi. Ama adaylar arasından en iyisi Burak bence.

Burak'ın en büyük sıkıntısı Terim'i yollayamaz. Başarısızlık durumunda bile Terim kalıcı olacak demektir.

Ama zaten Terim'e yapılacak bir şey yok. Terim başkan olmadığı sürece Klopp gelse dahi Klopp'u bile yiyecekler. 1 mağlubiyette Terim hocam nerdesin diyecek çok.

O yüzden mevcut şartlarda Burak en iyisi.

Fatih Terim Milli takımın başına geçerse veya başka takımla anlaşırsa rahat rahat hoca seçebiliriz. Boştayken Pep Guardiola , Conte , Klopp gelse dahi işleri zor.

Galatasarayın Terim odaklı bakış açısını değiştirmesi bayağı zaman alacak.

eşref bey niye aday oluyo bilmiyorum hadi bu şarbon art niyetli ama eşref düzgün biri. sadece s. tuttuk, aman, fln gibi beyanatları var. öbür tarafta adam planlı projeli geliyor eşref bey bişey yapmamak için başkan olmak istiyor gibi. ftyi de şutlayacağını sanmam o kdr pozitif laf ettikten sonra.
eşrefin sadece liseli olduğu için başkan adayı olması durumu çok rahatsızlık verici. gerçekçi olalımki liseli olmasa 50 oy alamaz, oyüzden karşıyım böyle adaylara şahsen.

artık elini taşın altına koyma vaktin gelmedi mi ahbert
@Keramettin TANRIVERDİ ve @Kubat Tokmakçı ustalarla beraber kurulacak 1 yönetimle, kötü gidişatı yönetmeye değil yok etmeye gelme zamanı

eşref ve burak beyler öne çıkan adaylar gibi görünüyor

daha ağır ve görece önceden hazırlıklı olmaları avantaj

eşref beyin arda konusunda tavrı, uaya posta koyması, hayal satmaması ve terimle devam etse dahi onun sadece bir teknik direktör olacağını söylemesi artıları ki inşallah terimle devam etmez

ancak liseli faşisti bir abiye benzemesi korkutuyor

burak beyin de gördüğüm kadarıyla idari ve mali konularda daha hazırlıklı ve umut vadediyor

ancak arda terim ve ya gibi galatasarayın geleceğine ipotek koyacak isimlere adeta teslim olmuş olması ,hele hele en son listede hocanın avukatını koyması adeta hocanın ayakçısı olacağı görüntüsü vermekte

diğer adayların çok şansı olmayacağı kanaatindeyim

Twitterden igreniyorum

Hepsi ruzgarci bi ft yalamasi burakin pesine takilmis gidiyorlar

Butun sene bodrumlara new yorklara git antremanlari medyaya kapat ki gittigin anlasilmasin takimi beceriksiz yardimcilarina birak ve sabote et
Buna karsi gelen adami (hasani) yolla sadece biatcilarini tut
Durmadan ceza ye
(bilerek ceza aldigini dusunuyorum daha rahat tatil yapabilsin diye)
Takima taktik ve duran top calistirma
Antremana nadiren geldiginde canin sıkılmasin diye ayak tenisi oynat
Sonra yumurta kapiya dayaninca hocalik yap
Gec kalincada At yariscisina sampiyonluk kaybet ve boyle bir adami basimiza bela ettiler

Ve bu adama gore baskan belirleee

Yapmaaa yaaa

Dibine kadar Sardanciyiz

Yigit Sardan baskan olacak tatilci diktatorde bodrumda torun sevecek OKADAR!

Işın bey madem adaylara bir ağabeylik yapmaya niyetlendi o zaman Öztürk ve Elmas'ı ikna edip listeleri birleştirmelerini sağlasın sonra da çekilsin yarıştan

Hani çok bölünmüşlük varmış ya

Sormazlar mı adama sen niye son gün aday oldun o zaman madem çok bölünmüştük de

Twitterden igreniyorum

Hepsi ruzgarci bi ft yalamasi burakin pesine takilmis gidiyorlar

Butun sene bodrumlara new yorklara git antremanlari medyaya kapat ki gittigin anlasilmasin takimi beceriksiz yardimcilarina birak ve sabote et
Buna karsi gelen adami (hasani) yolla sadece biatcilarini tut
Durmadan ceza ye
(bilerek ceza aldigini dusunuyorum daha rahat tatil yapabilsin diye)
Takima taktik ve duran top calistirma
Antremana nadiren geldiginde canin sıkılmasin diye ayak tenisi oynat
Sonra yumurta kapiya dayaninca hocalik yap
Gec kalincada At yariscisina sampiyonluk kaybet ve boyle bir adami basimiza bela ettiler

Ve bu adama gore baskan belirleee

Yapmaaa yaaa

Dibine kadar Sardanciyiz

Yigit Sardan baskan olacak tatilci diktatorde bodrumda torun sevecek OKADAR!

1622221495692.webp

masondun...

FASON olmuşsun......

PUH sana

Şırdan'da bjkli
Burak'ta fbli üyeler, nereye gidiyor bunlar reis?
Begüm Özkan beşiktaşlı olamaz ya, oradaki mevzuyu anlamadım.

Rezan da değildir de şike dönemi Aziz'in avukatı olup sonra da FT'nin avukatı olması hoşuma gitmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt