Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seçimin en kritik adamı @Hayri Cund

abdulvahap gazi tanrıverdi

1622230947708.webp

1622230921511.webp

Hâlâ kendi reklamlarını yapıyorlar hainler.

Screenshot_20210528-214715.webp

Kredisi var hala bazı taraftarların nezdinde. Başarısızlıkta max 6 ayı var zaten. 6 ay denesin 6 ay kaybedelim sonra önümüze bakalım modundayım ben. Yeni bir başlangıcı kaldıracak ortam yok şuan. Kim gelirse gelsin taraftar sabretmeyecek. Terim emekli olursa ya da deneyip başarısız olup bırakırsa ancak öyle yeni bir yapılanmaya gireriz.

Yok kuzen burak seçilirse 1 sezondan fazlasını kaybederiz. Burakta terimi kovacak yürek goruyor musun. Ajanini da yönetime sokmuş zaten.

He ben burakın seçileceğine zerre inanmıyorum o yuzden rahatım.

Resmi twitter hesabı , kendilerini aklama mecrasına dönüştü tam anlamıyla.

bu ülkede hiçbir futbol kulübü batmaz. o nasıl iş anasını satıyım, sırf sigortayı elimizle başlattık diye bizim kıçı kırık diye öğrenim kredisine bile her hafta ihtarname yolluyolar. bu ülkede transfer yapamamak ayrı bir beceri, ex yönetimimizi kutlarım.

UEFA, FFP sonuçlarını açıkladığında Tarihi İmzayı göreceğiz. Bu açıklamada 9 sene yeni ipotek çaktık diyorlar kibarca

Birde burakin listede mikser sukru mu var
Zıt adamlar degilmi bunlar birbirine

biz o parayı geri ödeyemeyiz dostlar.

bunu herkes tahmin ediyordur herhalde.

imzalamasak daha iyiydi ama başka çare yoktu sanırım.

en azından ali koç sayesinde süresi uzadı anlaşmanın. yoksa daha beter olacaktık.

O yapılandırma anlaşması elli kere değişir daha

Dünyanın en çok transfer yapan ligi olduk bu sezon bile, ülke futbolu rezalet yönetiliyor.

Hele federasyon. Ne oyuncuda ne kulüpte zengin değiliz ama ne hikmettir ki dünyanın en zengin federasyon başkanı bizde.

Kredisi var hala bazı taraftarların nezdinde. Başarısızlıkta max 6 ayı var zaten. 6 ay denesin 6 ay kaybedelim sonra önümüze bakalım modundayım ben. Yeni bir başlangıcı kaldıracak ortam yok şuan. Kim gelirse gelsin taraftar sabretmeyecek. Terim emekli olursa ya da deneyip başarısız olup bırakırsa ancak öyle yeni bir yapılanmaya gireriz.
wp bak wp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt