Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.973
- 36.455
- 2.773
farke de gelmez fonseca da
konuyu töhmet altında bırakmayalım
fonsecanın ihtimali olabilir ya
shakhtar tecrübesi gibi oluruz
bizi aşacak seviyeye geçemedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
farke de gelmez fonseca da
konuyu töhmet altında bırakmayalım
Yabanci hoca ihanettir.
fonsecanın ihtimali olabilir ya
shakhtar tecrübesi gibi oluruz
bizi aşacak seviyeye geçemedi
Faruk Süren'in listesi gerçekten iyi görünüyor. Umarım projeleri geçmişteki gibi milyon dolarlarımıza mal olmaz!!
Bu arada Sn Hamamcıoğlu ile lisemizin leziz pilavını yemeye meyil ettikten sonra onu bırakıp ŞIRDAN'a dönerek kaşığı kırılacak renktaşlar görüyorum niye böyle oldu merak konusu!!
Yazdigin isimlerin en yakını 20 yıl öncesinden farkında mısın renkdasArmitage, Feldkamp, Dervall, Lucescu gibi td ler ile ihanet! Edildi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sn Karadeniz, Sn Şardan'ın ekibindendi değil mi renktaşım? Kadim imparator sevgili hocamız ve değerli başkan adaylarımızı zan altında bırakan ilginç iddialar doğrusu, Sn Eşref H. mi yoksa damat mı burada kastedilen sence ?
burak da kendi yönetici olup başkan olarak daş__ sahibi birini bulsalar daha iyiymişAslında sağlıklı düşününce Burak elmasın listesinin başkanı net olarak ısıtan gün olmaliymis adam mütevazi biri muhtemelen ki kademe düşürüp görevi kabul etmiş
Adama bok atacaginiza açın birkaç röportajını izleyin
Damat tabi ki. Sayin Karadeniz ekibimizin şampiyonluğu bilerek vermesinin ve mevcut yönetimin itibarsizlastirilmasinin hepsinin bir plan dahilinde olduğunu belirtiyor. Şardan baskan bu hain planlara dur diyebilecek tek insan.Sn Karadeniz, Sn Şardan'ın ekibindendi değil mi renktaşım? Kadim imparator sevgili hocamız ve değerli başkan adaylarımızı zan altında bırakan ilginç iddialar doğrusu, Sn Eşref H. mi yoksa damat mı burada kastedilen sence ?
Aslında sağlıklı düşününce Burak elmasın listesinin başkanı net olarak ısıtan gün olmaliymis adam mütevazi biri muhtemelen ki kademe düşürüp görevi kabul etmiş
Adama bok atacaginiza açın birkaç röportajını izleyin
Başarısız olunca 40 yıllık yalaması apoyu bile satan terim bunlari ne yapar acaba. Göremiyorlar miışıtan bey beni de etkiledi
ama böyle kaliteli olduğu görünen birinin terim ve ardanın ayakçısı olacağını beyan eden ve uaya gülücük dağıtan birinin altında olması hakikaten şaşılacak iş
Liste daşaklı. Apo gibi vasıfsızlar yok hoca parmağında oynatsın.Başarısız olunca 40 yıllık yalaması apoyu bile satan terim bunlari ne yapar acaba. Göremiyorlar mi