Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fonsecanın ihtimali olabilir ya

shakhtar tecrübesi gibi oluruz

bizi aşacak seviyeye geçemedi

romaya gitmiş bi kere
bize geleceğine 1 sene tatil yapar bakar nereye gidebilirim diye
bi de romada hayvan gibi transfer yapmış gelir mi bütçe denk gelsin diye erencanı eyüpe satan klübe

Faruk Süren'in listesi gerçekten iyi görünüyor. Umarım projeleri geçmişteki gibi milyon dolarlarımıza mal olmaz!!
Bu arada Sn Hamamcıoğlu ile lisemizin leziz pilavını yemeye meyil ettikten sonra onu bırakıp ŞIRDAN'a dönerek kaşığı kırılacak renktaşlar görüyorum niye böyle oldu merak konusu!!

Bu seçim katılım yetersizliği nedeniyle ertelenirse gelmeyen herkes ihraç edilmelidir. bu kadar uzaması dahi klübe yapılan bir hainlik zaten

Faruk Süren'in listesi gerçekten iyi görünüyor. Umarım projeleri geçmişteki gibi milyon dolarlarımıza mal olmaz!!
Bu arada Sn Hamamcıoğlu ile lisemizin leziz pilavını yemeye meyil ettikten sonra onu bırakıp ŞIRDAN'a dönerek kaşığı kırılacak renktaşlar görüyorum niye böyle oldu merak konusu!!

20210528_184046.webp

Evet arkadaşlar kim seçilecek hangi başkan adayını destekliyoruz benim anladığım kadarıyla Burak elmas ön planda

Aslında sağlıklı düşününce Burak elmasın listesinin başkanı net olarak ısıtan gün olmaliymis adam mütevazi biri muhtemelen ki kademe düşürüp görevi kabul etmiş
Adama bok atacaginiza açın birkaç röportajını izleyin
burak da kendi yönetici olup başkan olarak daş__ sahibi birini bulsalar daha iyiymiş

Sn Karadeniz, Sn Şardan'ın ekibindendi değil mi renktaşım? Kadim imparator sevgili hocamız ve değerli başkan adaylarımızı zan altında bırakan ilginç iddialar doğrusu, Sn Eşref H. mi yoksa damat mı burada kastedilen sence ?
Damat tabi ki. Sayin Karadeniz ekibimizin şampiyonluğu bilerek vermesinin ve mevcut yönetimin itibarsizlastirilmasinin hepsinin bir plan dahilinde olduğunu belirtiyor. Şardan baskan bu hain planlara dur diyebilecek tek insan.

Aslında sağlıklı düşününce Burak elmasın listesinin başkanı net olarak ısıtan gün olmaliymis adam mütevazi biri muhtemelen ki kademe düşürüp görevi kabul etmiş
Adama bok atacaginiza açın birkaç röportajını izleyin

ışıtan bey beni de etkiledi

ama böyle kaliteli olduğu görünen birinin terim ve ardanın ayakçısı olacağını beyan eden ve uaya gülücük dağıtan birinin altında olması hakikaten şaşılacak iş

ışıtan bey beni de etkiledi

ama böyle kaliteli olduğu görünen birinin terim ve ardanın ayakçısı olacağını beyan eden ve uaya gülücük dağıtan birinin altında olması hakikaten şaşılacak iş
Başarısız olunca 40 yıllık yalaması apoyu bile satan terim bunlari ne yapar acaba. Göremiyorlar mi

Baris nane bey ustteki twiti ile transfer haberini vermis
Emre can camiamiza h.o
Edit. ilkay da olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt