Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E3Lkk8XWQAgfq6d.webp

ibrahim özdemir hala cekilmemis. adam kendine güveniyor belli ki

Rodop, Özdemir'in çekileceğini düşünmüyorum dedi
Ofisindeki kağıtlarda planları felan yazıyormuş

Ama çekilir bence

Ahahahha ben önceden dedim,dogru demis : ) bir tek bu sezonun sampiyonu icin bjkyi tahmin edemedi o kadar.ben bjknin 2003teki donguye girdigini soyledim kasimdaki fb derbisinden once.gecen yaz nobette jupiterin kovada oldugu yillar en cok bjk ve Gsyin şampiyonluk yasadigini söyledim.bjkde kova burcu atiba ve josef kariyer senesi yasadi. evet şike yaptilar ama inanılmaz sanslilardi.biz sansli degildik bu yil.

Ahahahha ben önceden dedim,dogru demis : ) bir tek bu sezonun sampiyonu icin bjkyi tahmin edemedi o kadar.ben bjknin 2003teki donguye girdigini soyledim kasimdaki fb derbisinden once.gecen yaz nobette jupiterin kovada oldugu yillar en cok bjk ve Gsyin şampiyonluk yasadigini söyledim.bjkde kova burcu atiba ve josef kariyer senesi yasadi. evet şike yaptilar ama inanılmaz sanslilardi.biz sansli degildik bu yil.

2024 ve 2025 bizim yıllarımız olacak
2 sene daha bahtsızız

2024 ve 2025 bizim yıllarımız olacak
2 sene daha bahtsızız
2024 ve 2025 avrupa acisindan cok guzel.o yillarda sampiyonluklar gelecek doğru.ama ben 2022 ve 2023 icin tahminde bulunmadim henuz : ) burak elmas seçilirse ve fatih hoca sozlesme imzalarsa sansli bi yil gecirecekler,seneye sampiyonluk ihtimali yuksek ama futbolcularimiz alinsin bi önce : ) garanti olsun,onlara da bakmaliyim

Birlesme hamlesini ilk kim hayata gecirirse o secimi kazanacak. Sardan kazanmis olsa sanki bana bir iki ay sonra saglik sorunum var diye baskanligi birakip , albayraka planli bir sekilde bu görevi devredip verilen görevi yerine getirmis olacak.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burak ve ekibi iletişimde iyi

Algıya göre şardan hafif sivrilmişken burak sponsorluk söylemiyle tam seçime yakın gol atıp tekrar öne geçti

Sponsorluğu söylememesinide mantıklı buldum şuan eşref hemen qatar airwaysa sormuş burakla anlaştınızmı diye hayır demişler,anlaştık deseydi bizlede anlaşın diyip orayada çökecekti cemiyetin adayları toplama fikrine çökmesi gibi

Ulan eşref

Burak ve ekibi iletişimde iyi

Algıya göre şardan hafif sivrilmişken burak sponsorluk söylemiyle tam seçime yakın gol atıp tekrar öne geçti

Sponsorluğu söylememesinide mantıklı buldum şuan eşref hemen qatar airwaysa sormuş burakla anlaştınızmı diye hayır demişler,anlaştık deseydi bizlede anlaşın diyip orayada çökecekti cemiyetin adayları toplama fikrine çökmesi gibi

Ulan eşref

Bir de bu dinozorlara prim veripte gelmesini isteyenler var niyetleri ne bilmiyorum da Galatasaray’ı düşünmedikleri apaçık ortada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir de bu dinozorlara prim veripte gelmesini isteyenler var niyetleri ne bilmiyorum da Galatasaray’ı düşünmedikleri apaçık ortada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reis hepsi birbirinden kötü de burak ekibi dolayısıyla önde işte

Yoksa bi ton yanlışı var terim arda söylemleri gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt