Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.324
- 18.486
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ahahahha ben önceden dedim,dogru demis : ) bir tek bu sezonun sampiyonu icin bjkyi tahmin edemedi o kadar.ben bjknin 2003teki donguye girdigini soyledim kasimdaki fb derbisinden once.gecen yaz nobette jupiterin kovada oldugu yillar en cok bjk ve Gsyin şampiyonluk yasadigini söyledim.bjkde kova burcu atiba ve josef kariyer senesi yasadi. evet şike yaptilar ama inanılmaz sanslilardi.biz sansli degildik bu yil.
2024 ve 2025 avrupa acisindan cok guzel.o yillarda sampiyonluklar gelecek doğru.ama ben 2022 ve 2023 icin tahminde bulunmadim henuz : ) burak elmas seçilirse ve fatih hoca sozlesme imzalarsa sansli bi yil gecirecekler,seneye sampiyonluk ihtimali yuksek ama futbolcularimiz alinsin bi önce : ) garanti olsun,onlara da bakmaliyim2024 ve 2025 bizim yıllarımız olacak
2 sene daha bahtsızız
Burak ve ekibi iletişimde iyi
Algıya göre şardan hafif sivrilmişken burak sponsorluk söylemiyle tam seçime yakın gol atıp tekrar öne geçti
Sponsorluğu söylememesinide mantıklı buldum şuan eşref hemen qatar airwaysa sormuş burakla anlaştınızmı diye hayır demişler,anlaştık deseydi bizlede anlaşın diyip orayada çökecekti cemiyetin adayları toplama fikrine çökmesi gibi
Ulan eşref
Reis hepsi birbirinden kötü de burak ekibi dolayısıyla önde işteBir de bu dinozorlara prim veripte gelmesini isteyenler var niyetleri ne bilmiyorum da Galatasaray’ı düşünmedikleri apaçık ortada
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi