Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Varsa boyle bi plani getirir genel kurula. Orada da red yer ztn yaw. Baskan secilince satma hakkını da mı elde ediyor bu herifler. Riva icin bile oylamalar yapildi. + kulupten beslenenler de buna izin vermez. Keşke verseler
Şardan kulubu satmak icin geliyor. Adami baskan yaparsaniz yarin genel kurulda satis icin nasil red vereceksiniz diyor altayli. Red vercekseniz neden baskanligina getirdiniz diye sorarlar demis.

Şardan kulubu satmak icin geliyor. Adami baskan yaparsaniz yarin genel kurulda satis icin nasil red vereceksiniz diyor altayli. Red vercekseniz neden baskanligina getirdiniz diye sorarlar demis.
mc yönetimini istifaya davet edip mcnin gölge baskanligi icin oy veren ne GALATASARAYLIDIR ne GSlidir !

Para konusubda en rahat ekip metin baskan

Ya adamin ismi oncelikle metin <3

Hala daha burada çıkıp Burak elmasa sallayan var. Adam proje açıklasa bir dert, açıklamasa bir dert kendisi de dün dedi sponsorluk işini çok gizli yürütüyoruz seçime kadar açıklamayacaktım lakin boş boş konuştular diye söyledim dedi en iyisini de yaptı bu forumun kalitesi inanılmaz düştü 2 yıldır bu hesapta üyeliğim var lakin 10 yılı aşkındır takip ederim forumu şu son senelerde ki gerek taraftar profili gerekse yazanlar arasında uçurum var gerçi Galatasaraylı olup olmadıklarını da bilmiyoruz orası da ayrı bir konu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
forumun en kalitesiz adamı forumda kalite dustu diye sikayet ediyor. ilginc.

Ufak bir araştırma ile gerekli bilgileri edindim 😂

Has cimbomlu galiba

Şaşırdım valla. Bu herifi ben ilk kez 96 yılında fb şampiyon olduğunda tv’de şampiyonluk kutlaması yayını yapılırken görmüştüm saz caz falan çalıyordu. Uyuz olmuştum ve bu lavuk kim lan? diye kendi kendime söylenmiştim. 😂

96’dan sonra ya canına tak etti saf değiştirdi ya da para için her işi kabul eden tiplerden.

Burak Elmas: ''Stadın iç ve dış görünümü ile ilgili çalışmalarımız var. Stadımızın içinde ciddi yenileme çalışması yapacağız.''

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Metin Öztürk veya Burak Elmas seçilir yiğit şardan seçilirse geçmiş olsun…

Önyargilari kenara birakip bakacak olursak tabiki Burak Elmas ve ekibi Galatasaray icin hayirli olur anlattiklarini uygulayacaksa

Ama Galatasaray da secim ilk defa yapilmiyor,daha önce cok Degisik secimler gördük kulup ile uzaktan yakindan alakasi olmayan insanlar secildiler

Projelere veya konusmalara göre oy vermek taraftarin yapacagi bir is cunku adaylarla özel hayatimizda herhangi bir ilgimiz yok Ama üyeler icin durum cok farkli Onlar daha cok hangi aday bana daha yakin dusunce veya gruplasma olarak onu önemsiyorlar ve buna göre oylarini kullaniyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt