- 26 Kasım 2012
- 185.610
- 258.308
- 5.998
seçilmek gibi bir derdi yok ztn bitse de bodruma tüysem diye düşündüğü ortada şardongun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rezilliğin beyanı. yoldan adam çevirip başkan adayı yapmışlar.Yiğit Şardan: "Şirketleri kardeşime bırakıp Bodrum'da tatil yapacaktım fakat yine içimdeki bastırılamamış Galatasaray sevgisine yenik düştüm."
Rezil herif, açıklamaya bak.Yiğit Şardan: "Şirketleri kardeşime bırakıp Bodrum'da tatil yapacaktım fakat yine içimdeki bastırılamamış Galatasaray sevgisine yenik düştüm."
işin kötü yanı bu başkan olursa bodruma gider sürekli, anahtarı apoya bırakır, sonra izle komediyiseçilmek gibi bir derdi yok ztn bitse de bodruma tüysem diye düşündüğü ortada şardongun
Galatasaray biraz normal yonetilse benfica ayarinda kulup zatenYanlis anlasilmasin benim de gönlümden geçen isim Burak Elmas. Yanlız adam öyle vaatler veriyor ki sanırsam seçilince Loş Galaksikos olacağız.
Fatih Terim bunu beğendı, aslinda Şardan FT için en iyi aday olabilir, kampları Bodrumda filan yaparızaslında kulubu bodruma taşısak fena olmaz. 30 binlik butik bir stad da yaparız bodrum arena diye.

Dünya başkanı hayır dedi hahahah
Adamsın Şezlong![]()
![]()
![]()
![]()
Bir proje için imazalar atildi filan dedi, dünya başkanından son dakika’da veto gelmişne o mayk
Bir proje için imazalar atildi filan dedi bir proje için, dünya başkanı son dakika’da veto etti dedi
İroniden hükümete sallıyorEkli dosyayı görüntüle 126019
ne dmek o ya
Burak’tan fazla oy alırsa şaşırmayınAmca bizi bir sal ya