- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
bu sene f95 + GS kombine alacagim sanirim...Ulan be!
Stada gitmeyi özledim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sene f95 + GS kombine alacagim sanirim...Ulan be!
Stada gitmeyi özledim.
BASKANNNBaşaracağız!
![]()
Metine verenler buraga gitmeli dicemde, esrefe kayiyorlar
Gs Mağzacılık, Gs Dijital ve Gs Gayrimenkul şirketlerini tek şirket altında toplayıp holding gibi yöneteceklermiş. Ama biraz göz boyama gibi ekstra bir değer yaratmıyor Otel+ Florya+ Dijital + Mağzacılık'tan hedefledikleri gelir bu sanırım 3 yıl sonunda. Süslü gözüksün diye adını Gs Colombus koymuşlar. Burak Elmas'ta bana göre imkansız bir proje olan kulüp satın alma projesini anlattı. 1861 diye yanılmıyorsam bir grup kuracaklarmış bir yatırımcı ile anlamışlar %50 finansmanı için 3-4 kulüp alınacakmış. Redbull gibi falan bana çok oluru var gibi gelmedi.Toplam 2.5 milyardan bahsediyorlar ve ne olduğu tam olarak belli değil, garip gerçekten.
Türkiye için çok itopik şeyler değil mi reis Rangnick'i ikna edip bu topraklara getirmek ?

yanlis kayis olmasinda..iyi kaysınlar
Heee ibonun listesinde xdBeyaz futbol da dalga gecilen tunc degil mi bu
dijital dönüşüm taraftar applikasyonu falan diyordu. Sosyal medyayı falan etkin kullanım diyor. Ne olduğunu kendisi de bilmiyor muhtemelen.Toplam 2.5 milyardan bahsediyorlar ve ne olduğu tam olarak belli değil, garip gerçekten.
Başkan adaylarının çoğunluğu ulu imparatorumuzla çalışmayacak gibi görünüyor.