Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başaracağız!

burak-elmas_4689.jpg
BASKANNN

Toplam 2.5 milyardan bahsediyorlar ve ne olduğu tam olarak belli değil, garip gerçekten.
Gs Mağzacılık, Gs Dijital ve Gs Gayrimenkul şirketlerini tek şirket altında toplayıp holding gibi yöneteceklermiş. Ama biraz göz boyama gibi ekstra bir değer yaratmıyor Otel+ Florya+ Dijital + Mağzacılık'tan hedefledikleri gelir bu sanırım 3 yıl sonunda. Süslü gözüksün diye adını Gs Colombus koymuşlar. Burak Elmas'ta bana göre imkansız bir proje olan kulüp satın alma projesini anlattı. 1861 diye yanılmıyorsam bir grup kuracaklarmış bir yatırımcı ile anlamışlar %50 finansmanı için 3-4 kulüp alınacakmış. Redbull gibi falan bana çok oluru var gibi gelmedi.

Herkes birseyi asiri kaciriyor biraz ufkunuzu acayim

36 yillik Galatasaray hayatimda ilk defa bir secimde gercek manada baskan adaylarinin ve yonetimlerinin gercek manada proje sundugunu gordum

Bu hic olmamisti, bir unal aysal yarim kirik projeler sunmustu

Eger burdan secimden sonea kim secilirse secilsin bir guc birligi cikarsa ki cikacagina inaniyorum misal burakin stad sponsoru, basketbola yatirimlar, basketbol stadyumu, columbus projectler, metinin gsiad sponsorluklari, tunc unerin ralf ragnick hamlesi, yigitin sosyal medya (youtube, insta, twitter) projesi

Eger Galatasarayliysalar secim sonrasi herkes projelerini paslayacak arkadas

Ve bunu taraftarlar ozellikle baskilamali

Sallaması bedava ne projesi , hangisi gelse reklamını yapıcak siyasetle işlerini halledicek 3-5 transferle de taraftarın gözünü boyayacak işte çok farklı beklentileriniz olmasın .

Tunc: kesin olarak teixeira ile anlastil. Imza oarasi yok bonservis yok

Başkan adaylarının çoğunluğu ulu imparatorumuzla çalışmayacak gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt