38. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | Elmas 1541 - 1500 Hamamcıoğlu

Evet burak elmas ali koc gibi cok zengin olduğundan ötürü desteklendi ve seçildi zaten.5 şampiyonluk+uefa kupasi ve super kupayi da burak elmas kazanmadi zaten yöneticiliginde,ben kazandim.bu bi döngüdur.faruk suren ne yasadiysa sira ona geldi.

Yine taraftarın istediği oldu.

Gkda taraftarın istediği olmuyor diyenler görmüştür durumu.

Bunu çokça yazdım son günlerde ama millet sabit fikirli, lise de lise diye tutturuyorlar.

Ben şu ana kadar hiç bir seçimde istediğim ya da olacağını düşündüğüm adamın başkan olmadığını görmedim.

Ateş Ünal Erzen hariç tabii ama o dönemlerde küçüktüm ve süreçleri idrak etme yetim fazla değildi zaten.

Bunu çokça yazdım son günlerde ama millet sabit fikirli, lise de lise diye tutturuyorlar.

Ben şu ana kadar hiç bir seçimde istediğim ya da olacağını düşündüğüm adamın başkan olmadığını görmedim.

Ateş Ünal Erzen hariç tabii ama o dönemlerde küçüktüm ve süreçleri idrak etme yetim fazla değildi zaten.

canaydın-şardan?

Ali koç ile Burak elmas bence farklı olaylar eziklerin taraftarının ali yi desteklemesinin tek nedeni zengin bir aileden gelmesiydi aziz ile beraber yönetimde oldugu zamanda öle büyük başarıları yoktu ve yönetimi listesi güçlü degildi tek adamdı ama burak elmas öle başkan olmadı bize önceki yönetimde oldugunda başarıları var vaatleri var ne kadar yapabilcek görücez ve bence güçlü bir listesi var baktımızda hepsi işinde başarılı kişiler

canaydın-şardan?

O seçimi hiç hatırlamıyorum ya.

Öztürk - Polatta Polat'ı desteklemem hataydı mesela ama kongrenin Polat'ı seçeceği barizdi çünkü şampiyon olmuştuk, kongre şampiyonluğu çok önemsemiyor zira 2006'daki seçimde de o etkendir.

Yalnız Öztürkün ve Şardan'ın listeleri cidden çok iyimiş tabii Canaydın çok güçlü figürdü, Polat da kulübü liseden çıkarmak için atılan önemli bir adımdı ve o şekilde düşünenlerden çok destek aldı.

Geri
Üst Alt