#40 Emin Bayram

Potansiyel var ama şu an için pek yeterli değil malesef.Oynayacağı bir takıma verebilseydik gelişimi hızlanabilirdi.

Muthissin,kac tane tehlikeli topu engelledi.nelssonla uyumu olsa kornerden rakibe gecit vermez

Harikaydı

Bir kaç hatası vardı ama normal olacak doğal olarak

Çok iyi bir stoper kazanacağız inşallah

Ayagi cok iyi,yerden sakin pas veriyo.bu onu avrupaya tasiyacak

abdülden sonra oynar

Ayağı sanırsın kross o derece isabetli toplar attı. Defansi da oynaya oynaya gelisicek.

Cok iyi oynadi. Topla geriden cikabiliyor olmasi buyuk bir arti.

Sağ tarafa uzun bir pas attı enfesti ancak hataları olmadığını söyleyemeyiz aslında hataların olması iyi bir şey bu geliştirebileceği yönlerini fark etmesi için bir avantajdır

Yedigimiz golle mesela o kafa topunu vurdurmaması gerekirdi rakibini bozması ve yan toplarda iyi karşılaması gerektiğini bilmeli bence bu konuda Semih Kaya’nın yedirdiğini golleri izlerse kariyeri için çok faydalı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süper ligde oynadigi maç sayısı 1.5 olan bir herif için ancak muazzam diyebilirim..
Sans verilirse ben hala Abdulkerimi keseceğini düşünüyorum ..
Ben mi birşeyleri gözden kaçırıyorum bilemedim ama bu çocuk gerçekten büyük bir potansiyel .. Ligde en az 2 sezon top oynamış gibi gorunuyor

Helal olsun. Yedek icinde gerektiginde 11 icinde gayet yeterli. Boyle devam.

Yediğimiz golde hatali. Olduğu yerde sekmese bir adım geriye atsa vururdu o kafayı. Gene de iyi ayakları sağlam basıyor yere ozguveni flaan güzel. Aynen devam aslanim

GscimbomMobile

Geri
Üst Alt