Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.025
- 10.332
- 2.413
kolunda sidetli bir agri varsa zaten cikmasi gerek o sekilde misal nasil ikili mücadelleye girecek illaki eli kolu gerek bu isler icin, hala sahada olmasinin bir anlami yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen alamaz siz alırsınız ama. Umarım. Sizin kadar bilgili olur ligde hocaLige lazım. Okan ligi bile alamaz Osimhen olmazsa. Oyundan çıkmalı.
Boyle kişiler taraftar mi acaba cok merak ediyorum ya ya da taraftarı gectim futbolsever miHocanın çıkarması lazım belli ki kendisi oynadıkça ağrı geçer belki dedi ama yok ve riske atmaya gerekte yok bu verilen arada da tedavi ve özel koluna yapılacak özel aletle ligde maç kaçırmaz umarım. Her insanın ağrı eşiği aynı olmaz. Maçı satıyor diyenlere zaten diyecek söz yok. Boş yere ceza almak istemiyorum.
Her oyuncunun ağrı eşiği aynı değil. Saçma sapan bir paylaşım yani.
yav koldan mac mı kacırır topcu niye böyle soru soruyorsunuz troll gibiDurumu nasıl acaba? Lig için aşırı önemli
Saka misin sen yav? Kirik varsa bal gibi kacirir. Sen kolunu bantla vucuduna sonra bak nasil kosuyorsun.yav koldan mac mı kacırır topcu niye böyle soru soruyorsunuz troll gibi
bisey yok kolundaSaka misin sen yav? Kirik varsa bal gibi kacirir. Sen kolunu bantla vucuduna sonra bak nasil kosuyorsun.