#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kolunda sidetli bir agri varsa zaten cikmasi gerek o sekilde misal nasil ikili mücadelleye girecek illaki eli kolu gerek bu isler icin, hala sahada olmasinin bir anlami yok.

İnşallah burkulma filandır.

Kırıksa 2 maç kaçırır net

Madem cikmak istemiyorsun ozaman kosacaksin. Karar senin.

Hoca catlak matlak varsa cikae oynarma icardiyi al oyuna korkma bukadar ilk yari ezildik 10 kisi kaldik

Hocanın çıkarması lazım belli ki kendisi oynadıkça ağrı geçer belki dedi ama yok ve riske atmaya gerekte yok bu verilen arada da tedavi ve özel koluna yapılacak özel aletle ligde maç kaçırmaz umarım. Her insanın ağrı eşiği aynı olmaz. Maçı satıyor diyenlere zaten diyecek söz yok. Boş yere ceza almak istemiyorum.

Bir şey oldu diye endişelenmekten başıma ağrı girdi şimdi yani bok vardı keşke geçen maç cezalı duruma düşseydi Allah kahretsin cidden böyle şansa ben direkt turuna da clsine de artık

Hocanın çıkarması lazım belli ki kendisi oynadıkça ağrı geçer belki dedi ama yok ve riske atmaya gerekte yok bu verilen arada da tedavi ve özel koluna yapılacak özel aletle ligde maç kaçırmaz umarım. Her insanın ağrı eşiği aynı olmaz. Maçı satıyor diyenlere zaten diyecek söz yok. Boş yere ceza almak istemiyorum.
Boyle kişiler taraftar mi acaba cok merak ediyorum ya ya da taraftarı gectim futbolsever mi

IMG_1234.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt