#5 Bilal Kısa

Tamam temiz oynuyorsun güzelde bagzen fazla varyata yapıyorsun daha basit bilalim daha basit.

Bilal küçük takımların lideri olabilecek bir oyuncu, topla oynamayı çok seviyor ama yeteneği de var büyük takımlara yetecek kadar değil.

He buna rağmen, Melo yerine güzel bir transfer yapılsa, bu arkadaş da Selçuk'la form durumuna göre rekabete girse hiçbir şey demezdim. (tabii ki de böyle bir şey olmayacak, darmadağın edecekler 2. bölgeyi)

hazırlık maçlarındaki gibi değildi attığı pek çok pas yerini bulmadı sadece mücadele etti

Tam bir alternatif oyuncusu. Jem gireceğine oyuna bu girmeli ama nerdeeeee

Ne tutarsiz bir forum oldu burasi. Ayni gozlerle mac izleniyor ama birbirinden farkli 30 kisiden 60 farkli yorum geliyor.
Bilal'in adi Pilcoln olsaydi durusunuz farkli olurdu adim gibi eminim.
Ama adi bilal olur geldigi takim akhisar olunca boyle oluyor. Bu Bilal sezon icinde bu takimin ilk 11inin vazgecilmezi olmazsa bende burada esek gibi anirip video atacam. Selcuk'u mu keser yoksa yeni gelecek transferi mi bilmem. Ama ilk 11e girecek. Hadi iddiaya giren varda hodri meydan
Katılıyorum baba Bilal bencede çok iyi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray gibi büyük takıma yakışır bir zihniyeti var. tıpkı selçuk gibi korkmadan top alıp dikine paslar atıyor..

ben yana geriye pas yapan zekasını kullanmayan oyuncudan nefret ederim..

orta saha mücadele eder anlayışı yanlış barcaya bakın topu kontrol etmek akıllı oynamak büyük takım olmanın ruhunda var..

bilale laf söyleyenler yanılacak bence.. Hamza hoca bu konuda çok akıllı bir hareket etmiş..

Barcanın ardayı alması kadar bizim bilali almamız doğru bir hamle.. (az top kaybı ve ofansif yaratıcılık)

Melo'nun dönüşüyle kulübeye geçmeli.

Efsane topçu ya

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 hazirlik macinda 2-3 pas atti diye hamza cikip hemen beklentilerimin ustunde oynuyor diye otmeye baslamisdi. Bugunde oyundan cikarmaya kiyamadi. Simdi melo'nun gelmesi hamza'nin morallarini alt ust etmistir.

Zamanında bu adam gelirse çöp olur hatta şikeci olur dedim , ben bunun varya , iki pas yaptı diye pirlo yapan vardı

ne kadar yetersiz oldugunu belli ettirdi. En fazla rotasyon oyuncu olabilir zaten

Tam yerine Jose girecekken uzaktan sert bir şut çekerek oyundaki yerini sağlamlaştırdı tekrar. Hamzanın futbol bilgisi ve adam kayırmacılığının canlı bir örneği

Geri
Üst Alt