Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamın yeteneği olmadığını bir ben mi düşünüyorum acaba?
Adam geçemez,fiziği zayıf,defansı yok,oyun görüşü sıfır,süratli değil,topu alıp kat edemez,şutları ve pasları da eh işte.Yahu bu adamın yeteneği ne biri bana söylesin?
Senelerdir yerdiğimiz Aydın'ın bile belli yetenekleri var hiç geliştirmese de ama Emre'nin herhangi üst düzey yeteneği olmadığını bir ben mi görüyorum anlamıyorum.
2 golü atsa şimdi kral ilan edilirdi![]()
Ne oyuncular böyle golleri kaçırıyor,saygısızlığa gerek yok,Aydın'ı 7 sene bekleyenlerin Emreye 2 sene tahammül edememesi çok ilginç...
Bence poziyonda fena vurmamış.En azından Mehmet Badtal kadar kötü kaçırmamış.Topun sekerek geldiğinide unutmamak lazım.
Fatih Terim ayıp etti.Ayrıca artık sakin olması gerekli.Kenarda öyle bişey beklese Huntelaar da atamaz o basit golleri.Fatih Terim kenarda o kadar gergin oluyor ki bu ister istemez sahaya sirayet ediyır.
Zavallı Amrabat her hareketinden sonra kulübeye bakıyor.
Gerçi oyuncuyu da arada eziceksin sonra şımarıyorlar(bknz:Arda)
dun mucizevi bir galibiyet alındı 8. oldugumuz seneki oynayan oyuncuların yarısı sahadaydı heleki son dakikalar
Aydın,Sabri (her ne kadar sırıtmasalarda) Balta, Colak birde Cris ustune formsuzlar ordusu eklenince, Muhlera, Elmander, Umut, Amrabat gibi sokaktaki 11 adam bile zorlardı bu kadroyu fark yaratanlar riera melo semih ve yekta oldu zaman zamanda aydın