#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

2 golü atsa şimdi kral ilan edilirdi :D

Bu adamın yeteneği olmadığını bir ben mi düşünüyorum acaba?

Adam geçemez,fiziği zayıf,defansı yok,oyun görüşü sıfır,süratli değil,topu alıp kat edemez,şutları ve pasları da eh işte.Yahu bu adamın yeteneği ne biri bana söylesin?

Senelerdir yerdiğimiz Aydın'ın bile belli yetenekleri var hiç geliştirmese de ama Emre'nin herhangi üst düzey yeteneği olmadığını bir ben mi görüyorum anlamıyorum.

Bu adamın yeteneği olmadığını bir ben mi düşünüyorum acaba?

Adam geçemez,fiziği zayıf,defansı yok,oyun görüşü sıfır,süratli değil,topu alıp kat edemez,şutları ve pasları da eh işte.Yahu bu adamın yeteneği ne biri bana söylesin?

Senelerdir yerdiğimiz Aydın'ın bile belli yetenekleri var hiç geliştirmese de ama Emre'nin herhangi üst düzey yeteneği olmadığını bir ben mi görüyorum anlamıyorum.

çok cesursun ilk sen farkettin renkdaş ilk kez olumsuz bi yazı okudum bu çocuk hakkında

Çok yükleniosunuz beyler çocuğa, gol kaçar yapmayın allah aşkına

Ne oyuncular böyle golleri kaçırıyor,saygısızlığa gerek yok,Aydın'ı 7 sene bekleyenlerin Emreye 2 sene tahammül edememesi çok ilginç...

Aydın 85 lig macı oynamıs 7 senede ki kac tanesi Galatasaray macı bakmadım çünkü coğu zaman Anadoluya kiralanıyordu. Kaldı ki Aydın'ı 7 sene bekleyen bu taraftar değil, gelen teknik direktörlerdi. Aydın'ın mevkiisinde Ribery,Şaş,Keita gibi adamlar oynuyordu ve kimse oynadığı maclar haricinde adını bile hatırlamıyordu coğu zaman. Yani Aydın bu taraftara hicbir sey ifade etmiyordu. Emre Colak 2 senede 50 mac oynadı neredeyse ve o da Aydın gibi hücuma yönelik bir oyuncu fakat golünü gectim 6 asist yapabildi koskoca 50 macta. 2 senedir mevkiisinde oynayan oyuncularda(aslında mevkisinin ne olduğu bile belli değil ya) bekleneni veremedi ve ısrarla forma sansı verdi hoca Emre'ye fakat iyi kullanamadı(böyle devam ediyor). Daha cok sey bekleniyordu Emre'den. Yani Emre ile Aydın asla kıyaslanamaz. Aydın tamam fiyasko ama Emre daha büyük bir fiyasko bence. Bu isin 2 senesi 7 senesi falan yok.

Emre sol kanatta oynamıyor ki ne zaman baksam ortada selçuk'un yerini almaya çalışıyor.

Pergel.jpg

Her ne olursa olsun Fatih Terim'in yaptığı rezalet. Profesyonelliğine yakıştıramadım.

Fatih Terim'e sonuna kadar katılıyorum. Umarım uzun bi süre oynamaz.

Tek ayaklı futbolcu mu olur abi? Herif hayatı boyunca sağ ayağını kullanmamış gibi oynuyor.

Bence poziyonda fena vurmamış.En azından Mehmet Badtal kadar kötü kaçırmamış.Topun sekerek geldiğinide unutmamak lazım.

Fatih Terim ayıp etti.Ayrıca artık sakin olması gerekli.Kenarda öyle bişey beklese Huntelaar da atamaz o basit golleri.Fatih Terim kenarda o kadar gergin oluyor ki bu ister istemez sahaya sirayet ediyır.

Zavallı Amrabat her hareketinden sonra kulübeye bakıyor.

Gerçi oyuncuyu da arada eziceksin sonra şımarıyorlar(bknz:Arda)

Bence poziyonda fena vurmamış.En azından Mehmet Badtal kadar kötü kaçırmamış.Topun sekerek geldiğinide unutmamak lazım.

Fatih Terim ayıp etti.Ayrıca artık sakin olması gerekli.Kenarda öyle bişey beklese Huntelaar da atamaz o basit golleri.Fatih Terim kenarda o kadar gergin oluyor ki bu ister istemez sahaya sirayet ediyır.

Zavallı Amrabat her hareketinden sonra kulübeye bakıyor.

Gerçi oyuncuyu da arada eziceksin sonra şımarıyorlar(bknz:Arda)

Akrabalık 1. dereceden mi 2. mi?

dun mucizevi bir galibiyet alındı 8. oldugumuz seneki oynayan oyuncuların yarısı sahadaydı heleki son dakikalar

Aydın,Sabri (her ne kadar sırıtmasalarda) Balta, Colak birde Cris ustune formsuzlar ordusu eklenince, Muhlera, Elmander, Umut, Amrabat gibi sokaktaki 11 adam bile zorlardı bu kadroyu fark yaratanlar riera melo semih ve yekta oldu zaman zamanda aydın

dun mucizevi bir galibiyet alındı 8. oldugumuz seneki oynayan oyuncuların yarısı sahadaydı heleki son dakikalar

Aydın,Sabri (her ne kadar sırıtmasalarda) Balta, Colak birde Cris ustune formsuzlar ordusu eklenince, Muhlera, Elmander, Umut, Amrabat gibi sokaktaki 11 adam bile zorlardı bu kadroyu fark yaratanlar riera melo semih ve yekta oldu zaman zamanda aydın

ne diyon allasen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt