52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
morakşnş bozmaj gını olmasında bebn ıklsam coktan ıntyae etmufguyb

Ağabey anlamadım ama yine de beğeniyorum bak. :D

EDIT: Anladım yok intiharı biz düşündük zaten arkadaşlar ile ama can tatlı. 3.köprü açılsın açılışı yapabiliriz bir sürpriz yapıp. :D

Gel İstanbul'a anlarsın Tuncay. Şuncacık yolu (5-10 km) trafikte 45 dakikaya gidiyorsun ben şehrin bir ucundan (Rumeli Hisarüstü) diğer ucuna (Maltepe) 'ye geçiyorum 3 senedir. Tek araç da değil her gün MİNİBÜS + METROBÜS + OTOBÜS var.

Minibüs denen çağdışı ulaşım aracı 2 senedir yapılamayan TREN yüzünden tek alternatifim kaldı, bütün barzo herifler aynı araca tıkışmışlar, haftada 1 şöför-yolcu, şöför-yolda ki araç/şöför tartışması yaşıyorum en az,sonra in kanalizasyon kokuları eşliğinde yürü ve Metrobüs'e bin. Ondan in ağzına kadar dolu otobüste cama yapışarak git.

Sadece 90 dakika olsa iyi. Metro açtılar şimdi ama 1 ay sonra ben mezun oluyorum. Ama o 1 ay bile gözümde büyüyor.
Yav o uzunçayır yok mu uzunçayır :mad: Metrobüsten inip oradan otobüse binmeye çalışmak işkence gibi :( O yüzden mecidiyeköy dönüşlerinde uzunçayır değil söğütlüçeşme'de iniyorum. Oradan gidiyorum sahildeki duraklara kadar yürüyorum sırf o bir saatlik yolu insan gibi oturarak gidebilmek için :red:

Ağabey anlamadım ama yine de beğeniyorum bak. :D

EDIT: Anladım yok intiharı biz düşündük zaten arkadaşlar ile ama can tatlı. 3.köprü açılsın açılışı yapabiliriz bir sürpriz yapıp. :D

Şaka bir yana, o nasıl bir hayat öyle :) ben onun yarısına bile katlanamam, Allah güç kuvvet versin ne diyeyim :D

Son düzenleme:
Yav o uzunçayır yok mu uzunçayır :mad: Metrobüsten inip oradan otobüse binmeye çalışmak işkence gibi :( O yüzden mecidiyeköy dönüşlerinde uzunçayır değil söğütlüçeşme'de iniyorum. Oradan gidiyorum sahildeki duraklara kadar yürüyorum sırf o bir saatlik yolu insan gibi oturarak gidebilmek için :red:

Nefretlik yer ya orası zaten. Ben de Belediye önünden biniyorum.

Metro var uzunçayır da ama hem yer altından 15 dakika yürütüyorlar, sonra bir de iniyorsan eve 20 dakika yürüyorsun.

Kadıköy'den 35 dakika yürüsem zaten yolun çeyreğini alırım ya. Tam bir mühendislik harikası (!).

Marmaray var hiçişime yaramıyor. Şimdi metro yaptılar yeni açıldı daha o da tamamen Marmaray'a endekslenmiş durumda iyi de 5 defa taşıt mı değiştireceğim ben her gün.Bıkmışım toplu taşımadan zaten 15 senedir kullanıyorum her gün 2 saat.

Ankara'ya,İzmir'e falan gideceğim iş bulursam direkt. Doktora'yı da artık kabul ederse ODTÜ'de yaparım.

Onlar puan verip ben şampiyon olmayana kadar kararımdan vazgeçmem değerli ağabeyim :D :)

Tuncay Kanada nasıl yer bu arada. :D

Vancouver'e gidecek yakında bir arkadaşım. Çok soğuk olmayan bir yeri varsa ben de mi gelsem oralara. Var mı şöyle hem iyiiş ve eğitim imkanı olan, hem de iklimi daha ılıman bir yeri :D

Tuncay Kanada nasıl yer bu arada. :D

Vancouver'e gidecek yakında bir arkadaşım. Çok soğuk olmayan bir yeri varsa ben de mi gelsem oralara. Var mı şöyle hem iyiiş ve eğitim imkanı olan, hem de iklimi daha ılıman bir yeri :D
Burda iklimi sıcak yer yok başkan eğitim konusunda çok iyi istediğin bölüme kolaylıkla girebilirsin ama işte soğuk havalara dayanıklı olman lazım :) en iyi şehiri Toronto , Vancouver en soğuk şehirlerden birisi.

Onlar puan verip ben şampiyon olmayana kadar kararımdan vazgeçmem değerli ağabeyim :D :)

Lan kaç defa sen ve Aslan'dan aldığım 0'lar ile derece ve şampiyonluk kaybettik bizde. :)

Türkçe ile girme diyorum işte. Başta ben ve Ertuğrul Kaya olmak üzere tepkili 3-4 kişi daha var oy çıkmaz Türkçe yarışma olmadıkça.

Ben Türkçe müzikte biraz kılım, alternatif rock grupları, özgün birşeyler çıksın ki oy atayım.

Misal Arda Ağabey'de dünyanın en güzel müziği olsun sözü yoksa puan vermiyor pek sırf sound olan şarkılara. :D

Ederim, belli olmaz :D

* 9-10 civarı kalkılır, hızlı bir şekilde duş alınır ve bir adet (bazen 2 ) muz yenir.
*11-11.30 civarı spora gidilir
* 13-13.30 civarı eve gelinir, bilgisayar açılır. Ve yemek yenir.
* 14- 18 arası forex takip edilir, emlak piyasası takip edilir, 2. el acil satılık araçlar incelenir.
*18 sonrası ne yapacağımı ben bile bilmem.
* Sohbet iyiyse gece 3-4'e kadar forumda takılınır ve kitap okumak üzere yatağa yönelinir, takriben 1 saat içinde uyunur.

Burda iklimi sıcak yer yok başkan eğitim konusunda çok iyi istediğin bölüme kolaylıkla girebilirsin ama işte soğuk havalara dayanıklı olman lazım :) en iyi şehiri Toronto , Vancouver en soğuk şehirlerden birisi.

Toronto çok soğukmuş ama Vancouver için daha nispeten ılıman dediler ama herhalde hikaye. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt