- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.940
- 4.393
morakşnş bozmaj gını olmasında bebn ıçolsam coktan ıntyae etmufguyb
moralini bozmak gibi olmasinda ben olsam çoktan intihar etmiştim diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
morakşnş bozmaj gını olmasında bebn ıçolsam coktan ıntyae etmufguyb
morakşnş bozmaj gını olmasında bebn ıklsam coktan ıntyae etmufguyb
100 değil 1000 yarışma olsa bile beklerim ben ağabey puan vermeyenlere ceza özellikle Can ve Alpay Asma' yaO yarışma yarın açılmazsa daha 100 yarışma beklersin, benden söylemesi![]()
Yav o uzunçayır yok mu uzunçayırGel İstanbul'a anlarsın Tuncay. Şuncacık yolu (5-10 km) trafikte 45 dakikaya gidiyorsun ben şehrin bir ucundan (Rumeli Hisarüstü) diğer ucuna (Maltepe) 'ye geçiyorum 3 senedir. Tek araç da değil her gün MİNİBÜS + METROBÜS + OTOBÜS var.
Minibüs denen çağdışı ulaşım aracı 2 senedir yapılamayan TREN yüzünden tek alternatifim kaldı, bütün barzo herifler aynı araca tıkışmışlar, haftada 1 şöför-yolcu, şöför-yolda ki araç/şöför tartışması yaşıyorum en az,sonra in kanalizasyon kokuları eşliğinde yürü ve Metrobüs'e bin. Ondan in ağzına kadar dolu otobüste cama yapışarak git.
Sadece 90 dakika olsa iyi. Metro açtılar şimdi ama 1 ay sonra ben mezun oluyorum. Ama o 1 ay bile gözümde büyüyor.
Ağabey anlamadım ama yine de beğeniyorum bak.
EDIT: Anladım yok intiharı biz düşündük zaten arkadaşlar ile ama can tatlı. 3.köprü açılsın açılışı yapabiliriz bir sürpriz yapıp.![]()
Kardeşim bizim ne günahımız var peki?100 değil 1000 yarışma olsa bile beklerim ben ağabey puan vermeyenlere ceza özellikle Can ve @Alpay Asma' ya![]()
![]()
![]()
Şaka bir yana, o nasıl bir hayat öyleben onun yarısına bile katlanamam, Allah güç kuvvet versin ne diyeyim
![]()
Lan sen sanki Monaco Prensi gibi bir yaşam sürüyosun![]()
Küfretmeyeceksen günlük rutini mi yazayım.![]()
Kaç kere görürsem göreyim, her gördüğümde gülümsetmeyi başarıyor bu gif.
Aynen hiç sorma antik kardeşim@Vasfi Vural kardeşim sayesinde tanıdığımız bir gif oldu :asd22: Bu gif dosyasının linkini bookmark'a ekledim yav daha ötesi var mı?
Yok böyle bir sevimlilik
![]()
Yav o uzunçayır yok mu uzunçayırMetrobüsten inip oradan otobüse binmeye çalışmak işkence gibi
O yüzden mecidiyeköy dönüşlerinde uzunçayır değil söğütlüçeşme'de iniyorum. Oradan gidiyorum sahildeki duraklara kadar yürüyorum sırf o bir saatlik yolu insan gibi oturarak gidebilmek için
![]()
Onlar puan verip ben şampiyon olmayana kadar kararımdan vazgeçmem değerli ağabeyimKardeşim bizim ne günahımız var peki?Bizi niye cezalandırıyorsun?
![]()
Onlar puan verip ben şampiyon olmayana kadar kararımdan vazgeçmem değerli ağabeyim![]()
![]()
Burda iklimi sıcak yer yok başkan eğitim konusunda çok iyi istediğin bölüme kolaylıkla girebilirsin ama işte soğuk havalara dayanıklı olman lazımTuncay Kanada nasıl yer bu arada.
Vancouver'e gidecek yakında bir arkadaşım. Çok soğuk olmayan bir yeri varsa ben de mi gelsem oralara. Var mı şöyle hem iyiiş ve eğitim imkanı olan, hem de iklimi daha ılıman bir yeri![]()
Onlar puan verip ben şampiyon olmayana kadar kararımdan vazgeçmem değerli ağabeyim![]()
![]()
Ederim, belli olmaz![]()
Bize söyleyeceğine önce sen evlen aiberg efendiBabalık damarınız kabarmış sizin,bence evlenin![]()
Burda iklimi sıcak yer yok başkan eğitim konusunda çok iyi istediğin bölüme kolaylıkla girebilirsin ama işte soğuk havalara dayanıklı olman lazımen iyi şehiri Toronto , Vancouver en soğuk şehirlerden birisi.