Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.249
- 70.467
- 4.918
Alımlar kapanıyor. Acele etmeyen pişman olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar izin vermez o işe. Yönetim öyle bir işe kalkışamazSağda solda denilene göre son çare külliyeden yardım isteyecekmiş transferi ile ilgili. Denilen göre menajeri olan çapsızın spor bakanı ve rte nin abisiyle arası iyiymiş. Yönetime böyle bir baskı gelirse bizimkiler 30 a falan bırakırlar bunu.
Siyah ekran ve beyaz font ile özür dilerse bişey olmazbu kadar olaydan sonra samiyen e nası çıkacaksın sen yaw. hiç mi ardını düşünmüyorsunuz bu yaptığınız hamlelerin. hadi menajerin anlamıyor bu işlerden yada umurunda değil neyse artık tepkiyi sen göreceksin. haftaya da mı çıkmayacaksın maça? o rakamlara çıkacaklarını hiç sanmıyorum arapların.
bu konudan bağımsız futbolcuların tamamı salak derlerdi vallaha karsıma çıkan tüm örnekler doğruluyor.
çoluk çocuk işleri bunlar ya. senin tribin kime. siyah ekrana evet kulüp senin büyük yasta olduğunu düşünür ve serbest bırakırdı. bunların akıl hocaları mal. topcularda da sürekli topa kafa vurmaktan mı nedir bazı noktaları çalışmıyor beyinlerinin.Siyah ekran ve beyaz font ile özür dilerse bişey olmaz