#53 Barış Alper Yılmaz

Böylesine büyük kredisini, yok yere böyle bitiren insan ilk kez görüyorum. Herkesin damağında ekşi bir tat bıraktın.

Sağda solda denilene göre son çare külliyeden yardım isteyecekmiş transferi ile ilgili. Denilen göre menajeri olan çapsızın spor bakanı ve rte nin abisiyle arası iyiymiş. Yönetime böyle bir baskı gelirse bizimkiler 30 a falan bırakırlar bunu.

Sağda solda denilene göre son çare külliyeden yardım isteyecekmiş transferi ile ilgili. Denilen göre menajeri olan çapsızın spor bakanı ve rte nin abisiyle arası iyiymiş. Yönetime böyle bir baskı gelirse bizimkiler 30 a falan bırakırlar bunu.
Taraftar izin vermez o işe. Yönetim öyle bir işe kalkışamaz

Hasan sas aileni girsin satilik hain

Önce story
Sonra Okan Buruk açıklamaları
Geriye menajerini kovmak kalıyor

Menajerini kovup af dileyecek göreceğiz

Yerine oynayan sol bekimiz bile hücum gücü kısıtlı olmasına rağmen 2 gol attı toplamda 3 golü var.baris bir havalara girdi ve GS kariyerini mahvetti.. ilk defa böyle bu camiaya açıkça şantaj yapan açık açık menajeri ile oyunlar oynayan birini görüyorum..artık gönül bağımız bitti inşallah fiziki bağımız da biter kendisiyle..

Her zaman dediğim gibi bu takıma fenerli adam almayacaksın.

Yunus, berkan, emre akbaba vb yetenekli ve gs'li topcular her daim başımızın üstüne. Takımı satmazlar, git denildi mi giderler. Maçlarda ne kadar sövsekte hain değildirler.

Emre belözoğlu, kerem ve bu en yakın örnekler. Buda eminim ki fenere eninde sonunda gidecektir.

bu kadar olaydan sonra samiyen e nası çıkacaksın sen yaw. hiç mi ardını düşünmüyorsunuz bu yaptığınız hamlelerin. hadi menajerin anlamıyor bu işlerden yada umurunda değil neyse artık tepkiyi sen göreceksin. haftaya da mı çıkmayacaksın maça? o rakamlara çıkacaklarını hiç sanmıyorum arapların.

bu konudan bağımsız futbolcuların tamamı salak derlerdi vallaha karsıma çıkan tüm örnekler doğruluyor.

bu kadar olaydan sonra samiyen e nası çıkacaksın sen yaw. hiç mi ardını düşünmüyorsunuz bu yaptığınız hamlelerin. hadi menajerin anlamıyor bu işlerden yada umurunda değil neyse artık tepkiyi sen göreceksin. haftaya da mı çıkmayacaksın maça? o rakamlara çıkacaklarını hiç sanmıyorum arapların.

bu konudan bağımsız futbolcuların tamamı salak derlerdi vallaha karsıma çıkan tüm örnekler doğruluyor.
Siyah ekran ve beyaz font ile özür dilerse bişey olmaz

Siyah ekran ve beyaz font ile özür dilerse bişey olmaz
çoluk çocuk işleri bunlar ya. senin tribin kime. siyah ekrana evet kulüp senin büyük yasta olduğunu düşünür ve serbest bırakırdı. bunların akıl hocaları mal. topcularda da sürekli topa kafa vurmaktan mı nedir bazı noktaları çalışmıyor beyinlerinin.

her ne kadar menajerin işiyle oynamak vicdanen beni rahatsız etse de başka çaremiz kalmadı.

Şu saatten sonra kendisine bakışımız;

F5ukEQWXgAAjSDD

Geri
Üst Alt