53. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer !!!

Neyse beyler herkese teşekkürler güzel bir akşam oldu Es Es'e de teşekkürler :D

Size yarisma yok daha. Tuncay arkandayim acma daha yarisma mis gibi sarkiya puan verneyenler utansin.

Sendemi deep purple ile katıldıyın ilk ,
hangi şarkı ben perfect strangers 'ı çok seviyorum ama yine çok sevdiğim hey joe 'yu gönderdim son zamanlarda günde ortalama 10 kez dinliyorum abartısız
Deep Purple'ı ben de severim :D Tabi katılmayı düşündüğüm şarkıyı şimdi söylemeyeyim de daha sonra değerlendirebilirim belki :D

Birgün sizde şampiyon olacaksiniz aslan. Daha hamsiniz. Üzülme bugünlerde geçer.

Ham mı? :D Şu anda bu yarışmanın kitabını yazın deseler, yazacak 2 kişi var. Biri Alpay Asma diğeri ben.

Diğer arkadaşlar yanlış anlamasın. Son 40 yarışmaya dikkat ederlerse en fazla Alpay ve ben katılmışımdır, ondan diyorum.

Ayrıca benim şampiyonluğum var canısı. ;)

Ham mı? :D Şu anda bu yarışmanın kitabını yazın deseler, yazacak 2 kişi var. Biri @Alpay Asma diğeri ben.

Diğer arkadaşlar yanlış anlamasın. Son 40 yarışmaya dikkat ederlerse en fazla Alpay ve ben katılmışımdır, ondan diyorum.

Yazılmışı var kardeşim, okumanı tavsiye ederim :D

Ham mı? :D Şu anda bu yarışmanın kitabını yazın deseler, yazacak 2 kişi var. Biri Alpay Asma diğeri ben.

Sen tek başinami lobisin. Senin kabile yokmu.:D

Sadece Porsuklar ile ejderlerin katildigi bir yarisma mi yapsak. Anca o sekilde zirveyi kapatirsiniz.

Ne acii

Şarkını görünce bu sefer oldu mu acaba demedim değil

bende dedim :D
lakin nedense uyelerimiz muzikten hic anlamiyor :confused: o yuzdende puan vermiyor
emoji22.png

Geri
Üst Alt