- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
@Erman Türker bu forumun moderatörüymüş arkadaş, adam yetkim yok diye bizi yiyormuş meğer![]()
Teknik ekip abi adam. Modlardan bile daha üstün rütbeye sahip aslında.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Erman Türker bu forumun moderatörüymüş arkadaş, adam yetkim yok diye bizi yiyormuş meğer![]()
Yeni yaptım.İtiraz edeceğiniz başka konu varsa bileyim de yetki panelime giriş yapayım@Erman Türker bu forumun moderatörüymüş arkadaş, adam yetkim yok diye bizi yiyormuş meğer![]()
Yoktu cidden daha geçenlerde verildi yetki![]()
Yeni yaptım.İtiraz edeceğiniz başka konu varsa bileyim de yetki panelime giriş yapayımayranı çok götürmüşsünüz bugün
![]()
Bizim de aklımızda var bir şeyler
La yok öyle bişey element uydurma şimdiTeknik ekip abi adam. Modlardan bile daha üstün rütbeye sahip aslında.Fakat nedense içimizdeki irlandalıyı oynuyor.
Elimin rahatlamasını bekliyorum ağabey aklımda yapmak istiyorum ben de zatenSalı günü açarsın artık 54. ü, hayırlı olsun![]()
@Aslan Türkoğlu yarisma diye aglayacaksin @Tuncay Tum modum ile benim ayaklarimiza kapanacaksin iste o zaman, iste o zaman kapindan kovdugun ben Mod Tuna bir tekme de ben vuracagim!!
Tolga'nın ismi orda formaliteden var çıkartsam bile var yetkisi almadığımız süreceŞu var, Tolga Aybakan kalmış, onu da bir zahmet çıkartın, sonra gerekli açıklamayı yapacağım![]()
Hatta olursa göreve ben de talip olurum belki. Benim yaptığım yarışmaları bilen bilir.Bizde kavga, küfür, dolayısıyla reyting eksik olmaz evelallah.
![]()
Ne yaptın Emrah kedilerin yarışma forumuna girmesini mi engelliyorsunYeni yaptım.İtiraz edeceğiniz başka konu varsa bileyim de yetki panelime giriş yapayımayranı çok götürmüşsünüz bugün
![]()
@Aslan Türkoğlu yarisma diye aglayacaksin @Tuncay Tum modum ile benim ayaklarimiza kapanacaksin iste o zaman, iste o zaman kapindan kovdugun ben Mod Tuna bir tekme de ben vuracagim!!
Yap yap. Paslaşırız kardeşim. Hangi şarkı kimin hemen haber uçur bana.La yok öyle bişey element uydurma şimdi![]()
Elimin rahatlamasını bekliyorum ağabey aklımda yapmak istiyorum ben de zaten
Lakin 54 mü olur 55 veya 56 mı olur bilemiyorum
Yoğunluğu atlatayım yapacağım kısaca :asd22:
51-52. Konu hala duruyor hatirlatayimBiz yarışma istersek ağlamayız, yaptırırız.![]()
Yap yap. Paslaşırız kardeşim. Hangi şarkı kimin hemen haber uçur bana.
Rütbeli kedileri rencide etmekle meşgul şu an kendileriNe yaptın Emrah kedilerin yarışma forumuna girmesini mi engelliyorsun![]()
Ne yaptın Emrah kedilerin yarışma forumuna girmesini mi engelliyorsun![]()