#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Maça fasli bir arkadasla bakiyordum,bu adamin ismini hiç duymamisti bile. Rezilsin nurettin, Sneijder OUT Amrabat IN, akillara zarar bir degisiklik, hiç bir oyuncu geçemedim, hep geriye pas, Sneijder en azinda defansin arkasina pas atiyordu, kanat otoban olsa bile Sneijder'u tercih ederim

8 milyona Bastosu alabilirdik yanlız. Adamı zorla aldık bi de :sad007:

Girdiği anda bölgeye bir direnç getirdi ama, yani artık hücumda da bir şeyler yapması lazım.

Bi Bastosa Farfana bakıyor insan, birde Amrabata... Bize güreşçi değil kanat oyuncusu lazım...

Dany kendisinden daha iyi adam geçiyor lan. Nasıl iş anlamadım. :(

ikinci maçta oynamalı.zira en azından fiziği ve hızlıyla kanat ataklarını kesebilir.bizim ataklarda ise kendisinden birşey beklemiyorum

lanet olsun seni aldığımız güne ya insan bir olumlu hareket yapmaz mı

Futbol zekası 0'ın altında. Fizik olarak geçen seneye göre çok kötü. İkili mücadele kazanamaz oldu. Tek meziyeti pres ve açmaya çalıştığı muz ortalar. Belki birinin kafasına gelir diye heyecanlanıyor insan. Gerçi takımda kafa topuna çıkabilen 2 oyuncumuz var Melo ve Drogba, orası ayrı konu. Bu takımın oyuncusu değil, bu çok net. Kendini geliştireceğine de inanmıyorum. 1 sezon daha şans verilir, sonra gönderilir.

Bu forma için senin kadar koşacak, senin yaptığını yapacak en az 1 milyon insan bulabilirim.

İyi oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez dersem parmaklara ayıbetmiş olurum.

Ne zaman zor duruma düşsek bu adama sarılıyoruz bu adam bizi daha da batırıyor. Aldığımız güne lanet olsun. Tabata'dan,Güiza'dan falan daha rezil bir transfer. KOCA BİR SIFIR.

amrabat ı aldıgımız paraya bastos u alabilirdik.. yazık gerçekten verilen paraya.. bir kez daha gösterdi Galatasaray ın oyuncusu olmadıgını

ne özelliği var amrabatın hiç bir özelliği yok ne iyi şut atar ne pas verir ne çalım atar hızı falan da yok adam geçemiyor boş boş dolanıyor sahada yazıklar olsun o kadar parayı heba ettik

güresci gibi giriyor ikili mücadelere hayretler icinde kaliyorum görünce.. emre oynasin daha iyi hem emre adam gecmeye calisiyor amrabatta bu da yok

Geri
Üst Alt