#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Yav bu adam bugün benim kabusum oldu inanır mısınız? Ben eczanede çalışıyorum. Nurettin abi reçete getirdi acelem var birazdan alırım dedi. İlaçlarını hazırladım, ilaç poşetinin üzerine "Nurettin Akbulut" yazacağım yerde "Nureddin Amrabat" yazmışım. :D Ulan Nordin nere, Nurettin nere...:D:asd::D:asd::f:f:f:f:f:f:f:D:D:D:blush2: Arkadaş da bana soruyor bu kim diye.. Allah' ım gülmekten yarıldık ya. Nurettin abi de Fenerli...:D

Yav bu adam bugün benim kabusum oldu inanır mısınız? Ben eczanede çalışıyorum. Nurettin abi reçete getirdi acelem var birazdan alırım dedi. İlaçlarını hazırladım, ilaç poşetinin üzerine "Nurettin Akbulut" yazacağım yerde "Nureddin Amrabat" yazmışım. :D Ulan Nordin nere, Nurettin nere...:D:asd::D:asd::f:f:f:f:f:f:f:D:D:D:blush2: Arkadaş da bana soruyor bu kim diye.. Allah' ım gülmekten yarıldık ya. Nurettin abi de Fenerli...:D

:trollface:

Realin macin adami olur

2n8en25x.gif

10 dk.lık performansıyla değil genel olarak Amrabatın nası bi futbolcu olduğu bu videolarda az çok belli. Potansiyelini sahaya yansıtması zamana bağlı..

Bu videolar en önde gösterdigi etkinligi ise kontra atak oyuncusu olmasi.. bos alanda cok etkili ve kolay kolay yikilmiyan yapisi ama kapali savunmalara karsi cok asiri zorlaniyor..

Sampiyonlar liginin ilk macindan sonra demistim.. ligde birsey olmaz Amrabattan ama Sampiyonlar ligi kendisinin en verimli bir seviye olacagini yazdim.. nedeni de aynen etkinliklerini ifade ettigim gibi.. bos alanda kat kat etkili bir oyuncu.

kapali savunmalara karsi (kendisinin daha durgun olarak pozisyon aldigi maclarda) daha cabuk ve rakiplerini zorlamasi gerekir yoksa ligde zor kalir.

Ayrica sut teknigini ve isabetli orta konusunda kesinlikle calismasi lazim yoksa verimsiz kalacak malesef.

Sonradan oyuna girer ve topçunun ne demek olduğunu Di Maria'ya gösterir.

reyiz kesin 60nci dakikada oynu girmeli SNEIJDER cikmadan !!! Anladin sen onu :cool:

Şu adam 82.dk değilde 62.dk'da girse gol atardık belki. Çunku topu kaptık ama hızlı çıkamadık, araya koşacak adamımız yoktu. Hoca Riera'ya fazla dayandı.

Niye ve neye göre oyuna girdi hala anlayabilmis degilim. Umarim sezon sonunda birine kakalariz sunu. Böyle bos bir topcunun yedek bile durmasi faciadir. Aynisi Umut icin de gecerli.

Zararsiz ot diye tutuluyor galiba takimda. Bu adam bank asya topcusu bile olamaz.

Yazık.

Fatih Terimin büyük fiyaskosu.

Üstelik bu adam için bize küfreden,bir ton laf söyleyen adamlara verdik o kadar parayı.

Ondan sonra Asılolan Galatasaraylılıktan behsederler.

Seneye bu takımda kalırsa teknik heyeti ciddi şekilde sorgularım..Yazık bu takımın paralarına ve şu adam uğruna harcadığı yabancı kontenjanına..

Net fiyasko. Aldığımız paraya'da bir yere kakalamamız mümkün değil. Riera gibi seneye açılmasını bekleyeceğiz. O potansiyel var onda.

Sneijder varken Solda Amrabatlı tek forvet sisteminde belki daha başarılı olabilir. Ya ben bu adamı çok beğeniyordum resmen patlattı beni:(

Pehlivan yav sanki maça değil güreş yapmaya giriyor mübarek

Amrabat'ta bir güven sorunu var. Ben artık büyük takım oyuncusu oldum kontra oyuncusu değilim bu yüzden kanatları kullanıp orta yapmam, savunmaya yardım edip mücadele etmem gerekiyor gibi bir şartlanma içine girmiş. Biz onu Kayseri'de ki futbolunu oynasın kanadı kullanacak, adam eksiltecek oyuncu diye aldık ki geçen sene gayette yapıyordu her takıma karşı hemde. Kayseri'de iken adamın orta yaptığı bir an canlanmıyor gözümde bizdeyken sadece sağa çekip orta yapması ve gereksiz güreşmesi aklımda kalıyor.

galatasaray tarihinin en büyük kazigi amrabat, zamaninda bülent akina verilen 5.5 mio en büyük kazikti ama bülent bile senden fazla katki vermisti ozaman. umarim 3-5 mio verecek bir takim buluruz ve derhal gönderilir

Geri
Üst Alt