#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Ilk yari cok güzel bir paslasma sonrasi güzel bir pozisyon bulmustuk sag kanattan, top Sabri'deydi. Bende tam o an heycanlanip ayaga kalkmistim, gol olur diye. Sonra Sabri topu ayagindan cok amatör bir sekilde acip bütün atagin icine etti. :o

o pozisyon da zaten staddakiler 7 sülalesinin kullagini cinlatti :o

Ilk yari cok güzel bir paslasma sonrasi güzel bir pozisyon bulmustuk sag kanattan, top Sabri'deydi. Bende tam o an heycanlanip ayaga kalkmistim, gol olur diye. Sonra Sabri topu ayagindan cok amatör bir sekilde acip bütün atagin icine etti. :o

ben sövemedim abi,cafedeki herkes güldü istemsiz bi şekilde sabri olunca...

leş oynamaya devam etti.i

macin basinda eskisehirin 2 pozisyonunu izleyin derim

ne savunma var ne hucum

ama benim anlamadigim taraftarin orta yapamadigi zaman gosterdigi tepki

sanki surekli guzel orta yapardida bu sefer olmadi

macin basinda eskisehirin 2 pozisyonunu izleyin derim

ne savunma var ne hucum

ama benim anlamadigim taraftarin orta yapamadigi zaman gosterdigi tepki

sanki surekli guzel orta yapardida bu sefer olmadi

samsun maçında girdiğimiz 6 pozisyonun 2 tanesi sabrinin ortalarından gelmişti

bu topu süren kim diye ben de durakladim, sonra spiker sabri diyince, kafam tak etti :o

Ben önce Kazim sandim onu, sonra o topu ayagindan acma seklini görünce Sabri oldugunu anladim. Sabri son zamanlarda cok kötü oynuyor, biraz dinlenip kendini toparlamali.

aynen.ben ekrana bi süre bakıp daha sonra güldüm,cafede 40-50 kişide sabri diye güldü.

sabriye çok sövmüyo artık millet.alıştık

Evet, artik cogu kisi gülüp gecmeye basladi böyle seylere.

Adamsın.

bence sabri iyiydi. rakip sahada da birkac top kesti.

orta özürlü,müthiş savunma hataları yapıyor...iyi tarafı çok mücadele edip top kapıyor.

barış özbekten sonra ikinci defa oldu bu.sabriye küfür ettim hemde çok kötü. yahu yıllar oldu be şu kanatta bindirir durursun.hiç mi gelişmez bi insan.

ulan tamam hırsın var. ama bir git orta calış antremanda ekstradan. ortada 3 gs lı var adamlar bomboş. sen kaleciye orta yapıyon. azcık bakarak orta yap. kafan yerde top kesiyorsun.

Sabri'nin ayakları boyuyla orantısız olabilir mi diycem, Hagi'nin ayakları 36-37 numara falandı. Bir bekin ayagını iyi kullanabilmesi olmazsa olmazdır.

Agac yas iken egilir. Sabri icin maximum budur. Kizmaya gerek yok. Yillardan beri adam gibi bir hocamiz olmadigi icin kimse biletini kesemedi. Jubileyi bizde yapmasi buyuk ihtimal. Bu adami yetistirip A takima aldiranlara gelsin o dandirik ortalar.

Sabrini bazen dinamizmi ile takıma gerçekten katkı sağlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt