56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Murat Kayanda

Ismail ARIK bir hatamız olduysa affola. Hakkını helal et. Duruma en çok ben üzüldüm, ama kasıtlı nir durum asla yok.

GT-I9300 Tapatalk

Yalan mı ağabey? :D Artık kendi şarkılarını başkalarına vererek üstü kapalı bir şekilde yarışmalara katılmaya başladın :D Koskoca Arda ağabey bu hallere düşecek adam mıydı? :D :D

Sen icazet aldın mı bu mesajları yazmadan önce? :D

@Murat Kayanda Hocam en sonunda hakettiğin şampiyonluğu aldın ve şampiyonların arasına adını yazdırdın :D Tebrikler :hat:
@Tuncay Tum Kardeş sende Arda ağabeyin şarkısı olmasına rağmen iyi yarıştın tebrikler :D
@Alpay Asma Kardeşim hiç boşun yok yani maşallahın var :D Tebrikler :asd22:

@Eray ÖZTÜRK eline emeğine sağlık :) Bu güzel yarışma için teşekkür ediyorum. İki yarışma yaptın ikisinde de porsuklar şampiyonluk gördü :D Ben bir yarışma yaptım porsuk şampiyon oldu :D @B. Arda Aycan ağabeyin Tuna ve Tuncay için yarışmaları protesto edip kaçıyor olmasına şaşmamalı :D

Evet velhasıl kelam üst üste 3. BPL şampiyonluğu hayırlı ve uğurlu olsun :D Kıskananlar çatlasın efenim :P

Totalde hala öndeyiz. Ayrıca şarkıların hakkını veren bir lobiyiz, Murat'ın şarkısına hakettiği puanı pek çok üyemiz verdi. Tabi bazıları bunun önemini anlamaz, çalıntı şarkıyla şampiyon olanlar hiç anlamaz. Yenilirken kazanmayı da bilmek lazım.

Well played kayanda:ka19: w. Good sarki ne zamandir dinlememistim

Ve thx eray ozturk - good hustle bubba :ka21:

Birazdan ilk 10da miyim kontrol edip jubile kararimi netlestirecegim

Tebrikler arkadaşlar Eray üstad eline sağlık,puan verenlere teşekkürler

Şincik benim avatar büyüyecek değil mi :oley:

Aldım aldım sen merak etme ağabey :D Heh ne diyorduk? BPL'nin üst üste 3. şampiyonluğundan ve senin şarkılarını başkalarına vererek yarışmalara katılmandan bahsediyorduk değil mi? :D :D

Geçen yarışma da Murat' a verdim. Adam porsuk.

Bizim olaya bakış açımız sizin gibi değil Erman Bey. ;)

Totalde hala öndeyiz. Ayrıca şarkıların hakkını veren bir lobiyiz, Murat'ın şarkısına hakettiği puanı pek çok üyemiz verdi. Tabi bazıları bunun önemini anlamaz, çalıntı şarkıyla şampiyon olanlar hiç anlamaz. Yenilirken kazanmayı da bilmek lazım.
Bak bakayım 54. yarışmanın altında 1. kim gözüküyor :D :D
https://www.gscimbom.com/forum/f121-yarismalar-forumu/gsc-eurovision-hall-of-fame-112502/

Çalıntıymış peh :D Şampiyon olamıyorum demiyor da :D

@Murat Kayanda Şampiyonluğunu kutlarım abi, şampiyonluk porsukların :hat:.
@Tuncay Tum 12 puan için teşekkür, 2.lik için tebrik ederim :hat:.
@Alpay Asma Kürsüde 2 porsuk, tebrikler :hat:

@Eray ÖZTÜRK Eline sağlık abi, saygılar :hat:

Eskidendi o kardeşim :D

afc728240d9511e3996322000a9f1313_6.jpg

Geri
Üst Alt