- 4 Temmuz 2013
- 6.832
- 1
- 753
Ismail ARIK bir hatamız olduysa affola. Hakkını helal et. Duruma en çok ben üzüldüm, ama kasıtlı nir durum asla yok.
GT-I9300 Tapatalk
GT-I9300 Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan mı ağabey?@Mehmet Arslaner arkadaşla ilgilenelim lütfen![]()
Yalan mı ağabey?Artık kendi şarkılarını başkalarına vererek üstü kapalı bir şekilde yarışmalara katılmaya başladın
Koskoca Arda ağabey bu hallere düşecek adam mıydı?
![]()
![]()
@Murat Kayanda Hocam en sonunda hakettiğin şampiyonluğu aldın ve şampiyonların arasına adını yazdırdınTebrikler
![]()
@Tuncay Tum Kardeş sende Arda ağabeyin şarkısı olmasına rağmen iyi yarıştın tebrikler![]()
@Alpay Asma Kardeşim hiç boşun yok yani maşallahın varTebrikler :asd22:
@Eray ÖZTÜRK eline emeğine sağlıkBu güzel yarışma için teşekkür ediyorum. İki yarışma yaptın ikisinde de porsuklar şampiyonluk gördü
Ben bir yarışma yaptım porsuk şampiyon oldu
@B. Arda Aycan ağabeyin Tuna ve Tuncay için yarışmaları protesto edip kaçıyor olmasına şaşmamalı
![]()
Evet velhasıl kelam üst üste 3. BPL şampiyonluğu hayırlı ve uğurlu olsunKıskananlar çatlasın efenim
![]()

Aldım aldım sen merak etme ağabeySen icazet aldın mı bu mesajları yazmadan önce?![]()
B. Arda Aycan agabey bu yarismanin kraliYalan mı ağabey?Artık kendi şarkılarını başkalarına vererek üstü kapalı bir şekilde yarışmalara katılmaya başladın
Koskoca Arda ağabey bu hallere düşecek adam mıydı?
![]()
![]()
Aldım aldım sen merak etme ağabeyHeh ne diyorduk? BPL'nin üst üste 3. şampiyonluğundan ve senin şarkılarını başkalarına vererek yarışmalara katılmandan bahsediyorduk değil mi?
![]()
![]()
Bak bakayım 54. yarışmanın altında 1. kim gözüküyorTotalde hala öndeyiz. Ayrıca şarkıların hakkını veren bir lobiyiz, Murat'ın şarkısına hakettiği puanı pek çok üyemiz verdi. Tabi bazıları bunun önemini anlamaz, çalıntı şarkıyla şampiyon olanlar hiç anlamaz. Yenilirken kazanmayı da bilmek lazım.
Sonuncu olduydumGeçen yarışma da Murat' a verdim. Adam porsuk.
Bizim olaya bakış açımız sizin gibi değil Erman Bey.![]()
Bilmez miyiz?Geçen yarışma da Murat' a verdim. Adam porsuk.
Bizim olaya bakış açımız sizin gibi değil Erman Bey.![]()
.
.

Sonuncu olduydum![]()
Eskidendi o kardeşim
Yok hocamŞincik benim avatar büyüyecek değil miley: