6 Şubat 2023 Türkiye Depremi #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyide takiminin futbolcusunu öylece birakip gitmek vicdanen yakisir kalirmi, ayrica gökhan zanda kulüpte teknik direktör yardimciligi yapiyormus. taner ise sportif kulübün direktörü.

bu arada volkanin futbol ici cirkinliklerini bir cirpida unutacak kadar balik hafizali degilim, depremde yaptiklari taktir edici duygusal, ama futbolda bambaska.
kaleye volkan gecmesi mümkün degil, taraftarin nefretini kazanir kulüp.
Yani sen öyle düsünüyorsun, ben farkli kardesim.

Yani sonucta atsu´ya da yardim edebilecek bir durumda degil ki. Yani Volkan orada kalsa napcak ki. Hem kendisi de soktadir kesin,

Ulan sabah akşam celal şengör izleyip nasıl hala bunlara meyledebiliyorsunuz?

Adam gözünü bantladı sizin için daha ne yapsın
Tesadüfen videoyu izledikten sonra ekşide gördüm, garip geldi. İnanma noktasında tabii ki inanmıyorum. Zaten mesajda garip geldi diye belirttim :) Bölgede çalışan petrol mühendisi arkadaşıma gönderdim hatta:)

valla ben hırsızda olsa dayak yiyen gordüm mü acıyorum
Şu durumda yapmak hırsızlık değil direkt oç luğu

Ayrıca mültecilerin içeriye tıkılacağını sanan varsada sanmasın hiç bi ara hırsızlık yapan mülteci grubu dövüp polise teslim ettik 1 gün sonra aynı grup elini kolunu sallaya sallaya dolanıyodu dışarda bire bir şahidim

Sıkıntı zaten belediyelerden başlıyor imar planlarından tutun emsaline kadar çok şey problemli gözüküyor bu konunun arka planı araştırmak lazım dönen paraları neler karşılığında neler verildiğini fazlasını almak için nelere göz yumulduğuna bakmak lazım. Yapı uzunluğu da çok fazla acaba taşıyıcı sistemde dilatasyon yapıldı mı yoksa yapılmadı mı bu bile binanın kaderini belirler.

bu nedir yaa. Allah sonumuzu hayretsin. O bölgede kaplıcalar var bildiğim kadarıyla, sıcak su çıkışı vs olamaz mı? Ayrıca deprem anında çeşitli gaz salınımlarıda oluyor diye biliyorum, umarım öyle birşeydir.
Vallaha uzaylılar geldi falan deseler inanacak durumdayım. Gerçekten de hayretsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt