Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.053
- 101.273
- 5.238
bak bu Allah'ın işi, yaptığınız, izin verdiğiniz beton tabutların yıkılması değil!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Delireceğim bu süreç sonundaTabi kolpa ya. Depremi de dış güçler yaptı.
Yani sen öyle düsünüyorsun, ben farkli kardesim.iyide takiminin futbolcusunu öylece birakip gitmek vicdanen yakisir kalirmi, ayrica gökhan zanda kulüpte teknik direktör yardimciligi yapiyormus. taner ise sportif kulübün direktörü.
bu arada volkanin futbol ici cirkinliklerini bir cirpida unutacak kadar balik hafizali degilim, depremde yaptiklari taktir edici duygusal, ama futbolda bambaska.
kaleye volkan gecmesi mümkün degil, taraftarin nefretini kazanir kulüp.
Tesadüfen videoyu izledikten sonra ekşide gördüm, garip geldi. İnanma noktasında tabii ki inanmıyorum. Zaten mesajda garip geldi diye belirttimUlan sabah akşam celal şengör izleyip nasıl hala bunlara meyledebiliyorsunuz?
Adam gözünü bantladı sizin için daha ne yapsın
Al işte. Doğru tabi, 2009-13 arası Antakya Belediye Başkanı da Lütfü BaşkanBen rahatım ruhsatı ilçe belediyeleri veriyor diyor.
Bina yapıldığında ilçe belediye başkanı da kendisi.
Şu durumda yapmak hırsızlık değil direkt oç luğuvalla ben hırsızda olsa dayak yiyen gordüm mü acıyorum
Bu bilgi kesin olarak dogru mu ki? Hem adam öyle bir foto atti ki sanki adamlar 6000 metre altina girip tünel yapmislar. Benim bildigim kadariyla böyle bir sistem daha yok.haklısın rtaş ama Amerikalıların o bölgede petrol araması zoruma gitti
bu deney gercekten yapıldı mı 30 yıl önce?
Vayy anasını yaa
Yetkilileri sorgularsak yazık ederiz ne demek yaa
O zaman ölen vatandaşı filan sorgulayalım
Lan arkadaş kafayı yememek mümkün değil bu ülkede yaa
Vallaha uzaylılar geldi falan deseler inanacak durumdayım. Gerçekten de hayretsinbu nedir yaa. Allah sonumuzu hayretsin. O bölgede kaplıcalar var bildiğim kadarıyla, sıcak su çıkışı vs olamaz mı? Ayrıca deprem anında çeşitli gaz salınımlarıda oluyor diye biliyorum, umarım öyle birşeydir.
Yoksa da ümit özdağlık yapıp bu paylaşımı yapan adamı suçlarımBu bilgi kesin olarak dogru mu ki? Hem adam öyle bir foto atti ki sanki adamlar 6000 metre altina girip tünel yapmislar. Benim bildigim kadariyla böyle bir sistem daha yok.

bu deney gercekten yapıldı mı 30 yıl önce?

seviyoruz kabadayı ama içi boş tipleriÇok boş bir adam. Böyle adamlara prim veren halkımız malesef