GSC Haber 6 Temmuz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Florya'nın Değerlendirilmesi Hakkında Yetki Verildi

Şimdi bu dursun onayı alamazsa, bana ne kardrşim ben de transfer yapmıyorum der mi demez mi

Kendimiz yapabilsek ,biliyorlarki diger külüplere makas okadar acilacak ki onun icin var gücü ile engellemeye calisanlar var.

O değilde bir sorum var

70 milyon dolar, bize kalacak %50den düşecek di mi? Bunu belirttiler mi özel olarak. Bu çünkü şey demek, gelecek paranın gelme süresi daha da uzayacak.
işte orası net değil (ben aksini görmedim)

%50-%50 verdin ...70 milyon senin %50den düşülecek mi ? (böyleyse hem 50 50 hem peşinat düşcek ayvayı yeriz.. baya baya kazık anlaşma olur)

yoksa şu mu deniyor baba peşinat yoksa %65-35 e girelim(yada 60-40 herneyse)...ama peşinat istiyorsan %50-%50 yazarız (yani %15 için mi o peşinat sayılıyor) - biraz rivada erken gelir olsun diye azına ok denemsi gibi bir şey.

ben ikincisini olarak anlıyorum. diğer türlü mantığa çok aykırı (bence iki şekilde de gidilmesi yanlış - BB için buradan az kazanç olmamalı)

ben sorduğunun cevabının verildiğini hatırlamıyorum. hatta ödeme planı vs olarak satışlar ne zaman olur vsvs tarzı hiç bri detay karşımıza (en azından bizim karşımıza ) çıkmadı.

Rezzanın söylediği bir çok şey doğruydu. Zerre sevmem bu adamı ama doğru konuştu.

Yetkiyi alamamak ibra olmamak gibi.birsey keske yetkiyi alamasa sonrasında kaçarı yok seçime gider

Kendimiz yapabilsek ,biliyorlarki diger külüplere makas okadar acilacak ki onun icin var gücü ile engellemeye calisanlar var.
bunun başrılabilineceğine inanılmıyor - çünkü divanın özünü bilenler kesin laf çıkar - çamur atılır biliyor.

yoksa keşke yapılsa ama Hasan 'ın dediğinede ek yaptım . aynı yönetim kadrosuyla bitmez o iş - 3 4 sene boyunca ciddi şekilde orayı yürütecek kadro lazım. yani bu minimum 2 yönetim dönemi demek - farklı başkan olabilir , farklı sesler çıkablir.

en kazançlısı - ama süreç olarakta en zorlusu o.

şu an ET haricinde de kimseye güvenmem o konuda - adnan polat vs bile güvenmem...ha derskinki bu ikisi ortak yapsınlar amenna olur - ama o ortam oluşur mu ...sanmam.

Rezan 1 TANE HANE için imzalı teklifin tutarlılığı olmaz be adam ...

o çok değişken bir bakış açısı

allah korusun istanbul bi 4.5 sallansın - gider senin o teklifin....
Bu teklifle ilgili GS space yayınında değindiler Cüneyt diye genel kurul üyesi isim de verdi tanınan biri Nivak'tan 225 m2 için pazarlıkla Nivak 1.4 milyon dolara satıyormuş alıcı 1.2 milyon dolar veriyormuş. Ne kadar doğru dur bilmem?

Geri
Üst Alt