Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.400
- 3.331
- 1.618
Şimdi bu dursun onayı alamazsa, bana ne kardrşim ben de transfer yapmıyorum der mi demez mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söyle de herkes gülsün
oylamaya geçilidiği vakit ment at knkdoyurucu bi genel kurul oluyor, dursun bayıldı bayılacak
ona dayanamıcam galiba, hala konuşmacılar varoylamaya geçilidiği vakit ment at knk
ilk taksidini yatırmış henüz. ödeme planı 12 taksitdursun alıcam dediği 100 formanın parasını vermiş mi?
ne bayılması numara yapıyor, onayın çıkacağını biliyor zaten, onayı aldıktan sonra canlanıp onu şöyle yapıcaz bunu böyle edicez ters yatırıp düz s. diye konuşacak.doyurucu bi genel kurul oluyor, dursun bayıldı bayılacak
işte orası net değil (ben aksini görmedim)O değilde bir sorum var
70 milyon dolar, bize kalacak %50den düşecek di mi? Bunu belirttiler mi özel olarak. Bu çünkü şey demek, gelecek paranın gelme süresi daha da uzayacak.
son assetimiz florya degil. zaniolo da var.Son asetimiz değil, bunu da birilerine yedirelim bir sey olmaz anlamı mı çıkartalım
Seversin seversin renktaşşRezzanın söylediği bir çok şey doğruydu. Zerre sevmem bu adamı ama doğru konuştu.
Evlat olsa sevilmeyecek adam benceSeversin seversin renktaşş
bunun başrılabilineceğine inanılmıyor - çünkü divanın özünü bilenler kesin laf çıkar - çamur atılır biliyor.Kendimiz yapabilsek ,biliyorlarki diger külüplere makas okadar acilacak ki onun icin var gücü ile engellemeye calisanlar var.
Bu teklifle ilgili GS space yayınında değindiler Cüneyt diye genel kurul üyesi isim de verdi tanınan biri Nivak'tan 225 m2 için pazarlıkla Nivak 1.4 milyon dolara satıyormuş alıcı 1.2 milyon dolar veriyormuş. Ne kadar doğru dur bilmem?Rezan 1 TANE HANE için imzalı teklifin tutarlılığı olmaz be adam ...
o çok değişken bir bakış açısı
allah korusun istanbul bi 4.5 sallansın - gider senin o teklifin....